април 27, 2024

Светлана Гущерова с първи рожден ден без корем

Двамата се изкараха най-романтичната двойка на света

https://kliuki.net/kliuki/svetlana-gushterova-s-parvi-rozhden-den-bez-korem/215550 Kliuki.net
Светлана Гущерова с първи рожден ден без корем

За пръв път от петилетка насам, Светлана Гущерова е без корем за рождения си ден. За никого не е тайна, че откакто сключи брак с Християн Гущеров е като кучка – всяка година забременява и ражда, но този рожден ден изглежда е изключение. Тази година отново й се наложи да скрие корем, но не нейния, а този на мъжа й.

 

Голата моделка чукна 36 години на 21 декември с таен купон, от който дори не публикува кадри в социалните мрежи. Очевидно е решила да не парадира с високия си стандарт на живот.

 

Светлана Гущерова с първи рожден ден без корем

Междувременно мъжът й написа: „Честит рожден ден, Светлана Гущерова, ти ме накара да вярвам, че във всичко има смисъл, стига да си с правилния човек! Обичам те безкрайно, любов моя! Бъди ми жива и здрава!“.

 

Става ясно, че партито се е състояло в столичен бар, а Светлана е била със секси рокля, подчертаваща кльощавите й форми и силикона й. Тя твърди, че винаги е искала голямо семейство и в този ред на мисли изразява готовност да роди още едно дете, но Гущеров би наплашен и искал „лека почивка“. Заключава обаче, че ще се случи това, което е рекъл Господ.

 

И тазгодишният рожден ден на бившата любовница на Гонзо, не е преминал без обичайните изненади от Християн Гущеров. От обкръжението им издават, че многодетното семейство се е отправило на романтично предколедно пътешествие до съседна на нас страна, веднага след купона.

Източник: Уикенд