април 20, 2024

Светлана Гущерова се фука с диамант за Св Валентин (Вижте как я изненада Християн – Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/svetlana-gushterova-se-fuka-s-diamant-za-sv-valentin-vizhte-kak-ya-iznenada-hristiyan-snimki/162607 Kliuki.net
Светлана Гущерова се фука с диамант за Св Валентин (Вижте как я изненада Християн – Снимки)

Госпожа Гущерова е най-глезената и обичана съпруга сред богаташките жени у нас

Светлана Гущерова безспорно уцели джакпота след като се омъжи за Християн Гущеров. Както всеки път и тази година по традиция мастития бизнесмен изненада любимата си съпруга за Денят на влюбените с подобаващ подарък. Тайно от своята благоверна половинка милионерският наследник й спретна сюрприз за чудо и приказ. Подаръкът за Светлана бил поднесен в семейната спалня и то малко след полунощ, в първите часове на Свети Валентин. В баровската къща на двойката се получила доставка на цяла цветна конструкция от живи цветя, която съдържала не по-малко от 500 красиви бели хризантеми, в центъра на които били изписани с червени рози инициалите на  двамата влюбени съпрузи.Светлана Гущерова се фука с диамант за Св Валентин (Вижте как я изненада Християн – Снимки)Светлана Гущерова се фука с диамант за Св Валентин (Вижте как я изненада Християн – Снимки) - Снимка 2Светлана Гущерова се фука с диамант за Св Валентин (Вижте как я изненада Християн – Снимки) - Снимка 3 [caption id="attachment_177352" align="aligncenter" width="330"]Светлана Гущерова се фука с диамант за Св Валентин (Вижте как я изненада Християн – Снимки) - Снимка 4 Е, как да не се обясни в любов на грижовния си съпруг?
Снимки: Инстаграм[/caption] Изненаданата Светлана не можа да се сдържи и веднага показа уханния подарък в профила си в Инстаграм. Но това не е всичко.  Има и още една, по-голяма изненада за втората госпожа Гущерова, която дари половинката си с две деца – дъщеря и син. На единия от кадрите се вижда огромен пръстен с диамант, който блести на показалеца на блондинката. Скъпоценният камък е във формата на цвете и бижуто явно има своята специална символика. Според, която любимата съпруга на Християн е най-красивото цвете в луксозния дом на щастливото семейство, предават от show.blitz.bg.