март 31, 2023

Светлана от Женени от пръв поглед обра точките по бельо (Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/svetlana-ot-zheneni-ot-prav-pogled-obra-tochkite-po-belyo-snimki/146537 Kliuki.net
Светлана от Женени от пръв поглед обра точките по бельо (Снимки)

Светлана от Женени от пръв поглед определено има какво да покаже

Светлана от Женени от пръв поглед изглежда повече от добре по бельо

Светлана от Женени от пръв поглед разгорещи нета по бельо. Красивата брюнетка изглежда повече от добре без дрехи, а със сигурност от това най-доволен ще е съпругът й "от пръв поглед" Стефан. Както стана ясно още от първите епизоди на риалити шоуто, Светлана е собственик на магазин за бельо, където продава самата тя. Това, което феновете не знаеха обаче е, че хубавицата се изявява и като модел на предлаганата от нея стока.

[caption id="attachment_92034" align="alignright" width="300"]Светлана от Женени от пръв поглед Светлана от Женени от пръв поглед[/caption]

Перничанката без стеснение позира по бельо, за да рекламира продуктите си, а резултатът е повече от добър, доволни са онлайн потребителите, които са във възторг от начина, по който изглежда Светлана. Което е напълно нормално, предвид, че сладураната работи и като инструктор по аеробика и тренира повече от редовно. Прави впечатление, че брюнетката не се притеснява да се снима и в по предизвикателни модели на предлаганото от нея бельо.

svetlana1Перфектната й форма обаче май не се е оказала недостатъчна, за да потръгне бракът й със Стефан. Според последната информация от екипа на Женени от пръв поглед, двамата не са успели да се спогодят и са се развели. За жалост на зрителите, които ги определяха като най-готината от трите двойки.

Разстоянието се оказало твърде голямо неудобство за Светлана, която всеки ден трябва да пътува от Софи до Перник, за да може да работи, а вечер да се прибира при съпруга си. Хубавицата не успяла да свикне и с присъствието на огромните кучета на Стефан, които я плашели.

На всичкото отгоре и домът му не отговарял на вкуса й, тъй като бил твърде ергенски, научиха от hotarena.net.

Всички горещи снимки можете да видите на този адрес: http://hotzona.bg/uou-svetlana-kirova-ot-jeneni-ot-pryv-pogled-pozira-po-oskydno-belyo-HOT-snimki#!prettyPhoto