април 16, 2024

Светлана Василева опитала да настрои Бирмата срещу Преслава?

https://kliuki.net/kliuki/svetlana-vasileva-opitala-da-nastroi-birmata-sreshtu-preslava/146502 Kliuki.net
Светлана Василева опитала да настрои Бирмата срещу Преслава?

Светлана Василева и Преслава скъсаха с приятелството си

Плеймейтката Светлана Василева се оказа отново в ролята на предателка.

Русокосата хубавица не се свени от слуховете по неин адрес, че фолк фурията Преслава й е жестоко обидена заради подло издайничество. Ни лук яла, ни лук мирисала Светлана разказва пред столична медия, че недоумява защо Преси й е сърдита и се чуди кой направи интрига между тях. Скандалната плеймейтка признава, че Преслава много и липсва и й тъгува за хубавите преживявания, които са имали двете заедно.

[caption id="attachment_91866" align="alignright" width="300"]Светлана Василева и Преслава развалиха приятелството си Светлана Василева и Преслава развалиха приятелството си[/caption]

Добричлийката от раз прекратила контактите си с нея и не иска нито да я чуе, нито да я види. Преслава е много чувствителен човек и държи на приятелите си , но не търпи предателство, коментират феновете й.

Причината за разрива между двете се оказва много проста. Когато били на почивка в Дубай, хитовата певица доверила на Светлана, като на близка приятелка доста неща от интимния си живот с Георги Станоев-Бирмата, както и много подробности около тяхната раздяла.

Когато се прибрали от ваканцията си , доносничката Василева, зад гърба на фолк певицата издрънкала всичко, което е научила на Бирмата. Тя тенденциозно му разказала, че Преслава разправя наляво и надясно техни лични неща, с единствената цел да го ядоса и да го настрои срещу приятелката си.

Станоев, известен с избухливия си нрав, побързал да каже на бившата си, какво е разбрал и от кого. Нещата били твърде лични и интимни и Преслава изпаднала в ярост. Не очаквала такава коварна постъпка от човек, допуснат сред близките й хора.

Мълвата , която се носи в светското пространство е, че русата плейметка дори взела известна сума пари на заем от Преслава и едва ли ги е върнала, научиха от hotarena.net.

Припомняме ви, че неотдавна се появи слух, че Светлана Василева е преспала с Валери Божинов, все още законен мъж на друга нейна приятелка, тв водещата Николета Лозанова.

Явно подлостта и лицемерието са основни черти от характера на коварната блондинка.