март 29, 2023

Светлана Василева в скандално интервю: Спала съм с куп футболисти! (През леглото й минали Божинов, Джийзъса, Ивелин Попов и кой ли още не)

https://kliuki.net/kliuki/svetlana-vasileva-v-skandalno-intervyu-spala-sam-s-kup-futbolisti-prez-legloto-y-minali-bozhinov-dzhiyzasa-ivelin-popov-i-koy-li-oshte-ne/154345 Kliuki.net
Светлана Василева в скандално интервю: Спала съм с куп футболисти! (През леглото й минали Божинов, Джийзъса, Ивелин Попов и кой ли още не)

Светлана Василева не се стеснява да си признае, че е преспала с половината ни национален отбор по футбол

Светлана Василева определено е сред най-елитните бръмчалки в родното светско пространство. И ако към днешна дата моделката се старае да се прави на благоприлична и улегнала жена, то в миналото изцепките й нямат край. До преди няколко години Гонзовица не се стесняваше да се хвали, че е преспала с едва ли не целия национален отбор по футбол. В нейно интервю от 2010 г. Светлето, както я наричат приятелите й, откровено разказва за сексуалните си преживявания с родни известни футболисти. Това се случва пред микрофона на Мария Календерска, а клипът последната седмица придоби отново актуалност. От интимния разговор между двете дами става ясно следното: „Най-много харесвам Ивелин Попов. Излизаме, виждаме се. Невероятен е! Трябва да отбележа обаче, че за мен футболистите стават само за секс, нищо че са ми слабост. Сериозна връзка с футболист не бих имала в никакъв случай. Преди харесвах и Дарко Тасевски, но след като го опознах, не мога да кажа същото. Всички вече знаят, че съм спала с него, за никого не е тайна, но не го харесвам като човек“, споделя Светлана през 2010-а и уточнява, че по това време е сгодена за 32-годишен мъж, но нещата по-скоро отивали към раздяла, а не към сватба. Тя разкрива детайли и за отношенията си с нападателя Мартин Камбуров, както и не отрича хвалбите на Благой Георгиев и Валери Божинов, че те също са имали шанса да я употребят и захвърлят. Светлана ВасилеваСъщинската си слава Светлето, която няма ни един ден трудов стаж и която самата тя не знае с какво точно е известна, освен с това, че популярни мъже са си облекчили нуждите с нея, получава с Георги Иванов - Гонзо. „Имала съм връзка с Гонзо. Той е много добър човек, но сме малко различни като характери. Аз съм по-емоционална, а той по-уравновесен. Затова нещата не се получиха“, признава Гонзовица през 2011 г., съобщава „България днес“. „Обичам да говоря за секс“, отсича тя, когато признава и за отношенията си с Киро Скалата. „Връзка сериозна не сме имали, само секс!“, отсича блондинката и подчертава, че именно той е първият човек, който й е дал кураж да се снима гола. През 2016-а Василева отново се похвали с годеж, но после разказа във „ВИП Брадър“, че той не се е осъществил заради спонтанен аборт. Това означава, че годежът й с Гущеров е нещо, което й се случва за трети път. След като е минала цял футболен отбор, сега Светлето отсича, че най-накрая била намерила истинската и голяма любов и най-накрая ще стигне до сватба. Тя ще се омъжи за Християн след 3 месеца, но без подкрепата на баща му, който очевидно не я иска за снаха. Това призна косвено и самата Гонзовица, като разкри, че и до ден днешен Добромир Гущеров не е пожелал да се запознае с нея, предават от Hotarena.net.