март 29, 2024

Световните знаменитости втрещяват с детските си снимки (Галерия)

https://kliuki.net/kliuki/svetovnite-znamenitosti-vtreshtyavat-s-detskite-si-snimki-galeriya/142149 Kliuki.net
Световните знаменитости втрещяват с детските си снимки (Галерия)

Зашеметяващата Меган Фокс е била с една вежда, Анджелина Джоли също не е блестяла с визия

Голяма част от холивудските актьори освен с таланта си, придобиха огромна популярност и с визията си, която ги наложи като най-големите секссимволи на днешното време. Дали обаче това винаги е било така?

[caption id="attachment_58617" align="alignleft" width="300"]Анджелина Джоли като тийнейджърка Анджелина Джоли като тийнейджърка[/caption]

Голяма част от феновете не си дават сметка, че любимците им също са били деца. И доста често зад зашеметяващата днес външност се крият меко казано невзрачни тийнейджъри. От Kliuki.net намерихме специално за вас снимки на някои от най-горещите звезди като деца. Някои от тях буквално са неразпознаваеми, втрещени са онлайн потребителите.

Брад Пит например, си е все същият симпатяга, коментират форумци. Половинката му Анджелина Джоли обаче е далеч от днешната си зашеметяваща визия. Макар да притежава известен чар, тийнейджърката Анджи не блести с кой знае каква хубост, изненадани са феновете. При колежката й Меган Фокс пък нещата са направо трагични. малката Меган буквално уплаши почитателите със събраните си вежди.

Нашумелият с участието си в Amrican Idol Райън Сийкрест пък си е направо грозноват - пълничък и с огромни очила, изумени са потребителите. За разлика от сегашната си гореща визия. Разгледайте всички знаменитости като малки в галерията ни и преценете доколко има промяна във вида им.

[gallery link="file" ids="58618,58619,58620,58621,58622,58623"]