април 16, 2024

Тачо бърза с развода, предложи брак на Гентиана Халити!

https://kliuki.net/kliuki/tacho-barza-s-razvoda-predlozhi-brak-na-gentiana-haliti/146247 Kliuki.net
Тачо бърза с развода, предложи брак на Гентиана Халити!

Тачо няма търпение да приключи брака си с Жени КалканджиеваТачо вече е предложил брак на новата си тръпка

Тачо няма търпение да се разведе с Жени Калканджиева! Съпругът на шестата по хубост в света е готов на всичко, за да ускори развода им и да бъде отново свободен мъж. Но не за дълго. Всъщност именно огромното му нетърпение да се обвърже отново го карало да дава зор финализирането на брака му да стане възможно най-скоро.

[caption id="attachment_90562" align="alignright" width="300"]Тачо е предложил брак на Гентиана Халити Тачо е предложил брак на Гентиана Халити[/caption]

Стефан Манов, както е истинското име на скандалния мъж, от два месеца върти афера с не по-малко скандалната Гентиана Халити. Тачо бил толкова лапнал по плеймейтката, че дори пожелал да я направи своя законна съпруга. Като за целта й предложил брак по всички правила - с пръстен и на коляно, издават техни близки. Естествено, Халити незабавно приела предложението, научиха от hotarena.net.

Макар да са отскоро заедно, скандалджиите твърдят, че се обичат и са уверени в силата на чувствата си един към друг. Двамата са се запознали популярния клуб 33, където Гентиана работи като хостеса. А пък Тачо редовно се запива с приятели. И заварката станала. Манов дори успял да научи плеймейтката, известна, че не близва алкохол, да пие, втрещени са приятелите й.

Преди около месец влюбената Халити сподели, че с новата си половинка се чувства изключително добре, тъй като може да си говори за всичко с него. И тъй като двамата се забавляват чудесно заедно.

Дали от суеверие или заради друго обаче плеймейтката не желае да коментира слуховете за евентуален брак помежду им. Поне докато Тачо не се разведе официално с Жени, за да обявят новината свободно.