април 20, 2024

Тачо го удари на пиянски изцепки след раздялата с Жени (Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/tacho-go-udari-na-piyanski-izcepki-sled-razdyalata-s-zheni-snimki/145599 Kliuki.net
Тачо го удари на пиянски изцепки след раздялата с Жени (Снимки)

Тачо съвсем му е отпуснал края откакто Жени Калканджиева му би шутаТачо се напива до безпаметност и сваля която му попадне след раздялата

Тачо съвсем го е ударил без просото откакто Жени Калканджиева му би шута. Бившият съквартирант не спира да гуляе с приятели до ранните часове, а изцепките, които прави под влияние на напитките, са достойни за някоя енциклопедия на вредите от алкохола.

[caption id="attachment_86261" align="alignleft" width="300"]Тачо не спира да пие и да хайманосва Тачо не спира да пие и да хайманосва[/caption]

Последно Стефан Манов беше изловен да купонясва по малките часове снощи в столично заведение, придружен от най-верните си авери. Мъжката компания смени няколко нощни клуба, като във всеки от тях пристигаха и си тръгваха с гръм и трясък, разказват шашардисани очевидци на алкохолното мазало.

От последното заведение подпийналата групичка си тръгнала чак в пет сутринта и то защото били помолени от персонала да напуснат, тъй като заведението затваряло. От кадъра, запечатал сбирката, ясно се вижда в какво състояние е не само Тачо, ами и един от аверите му, видяха от hotarena.net.

Очевидно Манов вече няма никакви задръжки, откакто Жени го напусна и стана ясно, че смята да подаде молба за развод. Стефан вилнее почти всяка нощ из дискотеките и се напива кажи-речи до безпаметност.

В това си състояние се опитва да сваля и всичко, което му попадне пред очите и е от женски пол, разказват свидетели на похожденията му. Преди няколко вечери пък папараци го изловиха да сваля не друг, а бременната Емануела по време на нейно участие! Това вече определено преля чашата, категорични са и форумци.

Дори и тези, които не са сред най-големите фенове на Жени Калканджиева, са на мнение, че тя е направила добре като се е отървала от алкохолизиралия се Тачо.

"И в Къщата се видя, той не може да живее без алкохол. Това е плашещо", категорични са форумци.