април 27, 2024

Тачо иска прошка от Жени пред цяла България!

https://kliuki.net/kliuki/tacho-iska-proshka-ot-zheni-pred-cyala-balgariya/145150 Kliuki.net
Тачо иска прошка от Жени пред цяла България!

Тачо е поискал да бъде върнат във ВИП Брадър, за да моли прошка от съпругата сиТачо е преосмислил решението си за развода, иска да си върне Жени

Тачо е решил да се реваншира на Жени за поведението си във ВИП Брадър и да й поиска прошка пред очите на цяла България. Съпругът на шестата по хубост в света очевидно е премислил и вече не иска да се разведе с жена си. За да я смили обаче Тачо се е примолил на продуцентите от ВИП Брадър да го върнат отново в Къщата, поне за няколко часа.

[caption id="attachment_83403" align="alignright" width="300"]Тачо ще моли Жени за прошка в ефира Тачо ще моли Жени за прошка в ефира[/caption]

Целта на неверния съпруг е да разговаря с жена си и да й поиска прошка за действията си. Естествено, продуцентите на риалитито приели с охота предложението му, научиха от "24 часа". Те се надяват, че епизодът, в който Тачо се моли на Жени да спасят семейството си, ще счупи всички рейтинги заради огромния интерес към отношенията между двамата.

Както знаете, Тачо и Жени Калканджиева влязоха във ВИП Брадър с идеята или да закрепят брака си, или да се разделят окончателно. Влизането на любовницата на Тачо - Зорница Линдарева обаче сериозно затрудни пребиваването им в шоуто. Шефката на Визаж и мъжът й се изнервиха от присъствието на жената, която едва не ги раздели. И това се отрази на отношенията помежду им.

Тачо и Жени започнаха да се карат все по-често, а в изблик на гняв и под влияние на алкохола шестата по хубост в света неведнъж го нарече с доста обидни думи. Точно тогава двамата започнаха все по-често да говорят за развод.

Дори след излизането си от шоуто, от което беше изхвърлен заради шамара, който удари на Зорница, Тачо беше категоричен, че пътищата му с жена му се разделят и той продължава да иска развод.

Изглежда обаче все пак е премислил и ще се опита да спаси любовта между него и жена му с последен, отчаян опит.