април 20, 2024

Тачо обарва Евгени Минчев на партито на ВИП Брадър (Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/tacho-obarva-evgeni-minchev-na-partito-na-vip-bradar-snimki/145465 Kliuki.net
Тачо обарва Евгени Минчев на партито на ВИП Брадър (Снимки)

Тачо обърна съвсем сам цяла бутилка уиски, след което се насочи към МинчевТачо без стеснение пусна ръка на паркетния лъв, който нямаше нищо против

Тачо за пореден път доказа, че когато си пийне, задръжките му падат. Съпругът на Жени Калканджиева се почерпи солидно по време на тайното парти на съквартирантите по случай края на ВИП Брадър. Продуцентите на формата все пак решиха да зарадват звездите като им спретнат купон след финала на шоуто.

[caption id="attachment_85409" align="alignright" width="300"]Тачо налетя на Евгени Минчев Тачо налетя на Евгени Минчев[/caption]

Този път обаче забавата беше тайна и на нея не присъстваха случайни хора. Съвсем естествено, фотографи също не бяха допуснати, за да не стават свидетели на сеира на родните ВИП персони. От kliuki.net обаче успяхме да се доберем до прелюбопитни кадри от партито. Което по-скоро приличаше на вакханлия.

Съквартирантите бяха заобиколени от полуголи танцьорки, които без стеснение сядаха в скута на мъжете, за да ги забавляват. Алкохолът също беше в доволни количества, за радост на Тачо, който съвсем сам обърна цяла бутилка уиски. При това в комбинация с любимата си бира.

[caption id="attachment_85410" align="alignleft" width="300"]Тачо пусна ръка по крака на Лорда Тачо пусна ръка по крака на Лорда[/caption]

Очевидно под въздействието на солидното количество пиячка, мъжът на Жени налетя на Евгени Минчев. И то не на бой, напротив. Тачо буквално се хвърли на врата на паркетния лъв, който се опитваше да си тръгне по-рано от купона. Пияният Тачо обаче не го пусна като буквално му се натискаше пред очите на ошашавените съквартиранти и хора от екипа на предаването.

Мъжът на шестата по хубост в света не спря да прави комплименти на бившия ватман като за капак дори му пусна ръка по крака. "Направо си го обарваше", коментират шашардисаните служители на Нова ТВ, имали "честта" да присъстват на тайното парти на звездите ни, научиха от "Всеки ден".