април 26, 2024

Тачо очаква второ дете от любовницата си, Жени съсипана?

https://kliuki.net/kliuki/tacho-ochakva-vtoro-dete-ot-lyubovnicata-si-zheni-sasipana/145916 Kliuki.net
Тачо очаква второ дете от любовницата си, Жени съсипана?

Тачо отново ще става баща, новата му Дани Димитрова очаква детеТачо и новата му половинка очакват дете, крият новината от суеверие

Тачо отново ще става баща? Бъдещият бивш съпруг на Жени Калканджиева в най-скоро време ще се сдобие с още един наследник, твърдят отлично информирани източници. Само че майката не е шестата по хубост в света, а новата половинка на Стефан Манов - Дани Димитрова.

[caption id="attachment_88379" align="alignright" width="300"]Тачо и Дани Димитрова Тачо и Дани Димитрова[/caption]

Младата госпожица, която стана подгласничка на новоизбраната Мис България Симона Евгениева, е била забелязана в магазин за новородени в столичен мол. Момичето разглеждало дрешки като в същото време водело оживен разговор по телефона с мъж. Според хората, намиращи се в магазина, както и продавачките, Дани е говорела именно с Тачо, докато е избирала дрешки за бъдещото им дете.

Хубавицата е едва в началото на бременността си и затова все още не й личи. Самата тя също предпочита да пази тайната възможно най-дълго заради суеверие, научиха от hotarena.net. Ако новината за бременността й се окаже истина, това ще бъде сериозен удар по Жени Калканджиева. Която се раздели с Тачо едва преди няколко месеца, след като двамата така и не успяха да спасят брака си.

Всъщност шефката на Визаж беше тази, която подаде молба за развод след като тя и съпругът й излязоха от ВИП Брадър. Въпреки това обаче Жени не очаквала бащата на детето й да й намери толкова бързо заместничка.

Която, на всичкото отгоре, участва и в неин конкурс. Именно след участието на Дани в Мис България е станала заварката между нея и Тачо. Двамата бяха изловени да се забавляват заедно в столично заведение, но до момента Манов отрича помежду им да има по-сериозни чувства.