април 20, 2024

Тачо призна: С Жени се разделихме, потиска ме

https://kliuki.net/kliuki/tacho-prizna-s-zheni-se-razdelihme-potiska-me/145730 Kliuki.net
Тачо призна: С Жени се разделихме, потиска ме

Тачо най-накрая потвърди, че двамата със съпругата му живеят разделениТачо се развежда с Жени, призна, че се среща с други

Тачо най-накрая потвърди, че той й Жени Калканджиева са разделени. Съпругът на шестата по хубост в света потвърди ширещият се от доста време слух, че двамата с половинката му не живеят заедно и са пред развод. Стефан и Жени са сложили край на отношенията си веднага след края на ВИП Брадър, където влязоха уж, за да се опитат да спасят брака си.

[caption id="attachment_87131" align="alignleft" width="300"]Тачо призна, че с Жени са разделени Тачо призна, че с Жени са разделени[/caption]

Вместо това обаче установили, че проблемите им са прекалено сериозни и връзката им няма как да бъде спасена. Като основен проблем за краха на брака с Жени, Тачо определя прекалено голямата известност на съпругата си. Той сподели, че този факт винаги го е потискал адски много през годините.

"Невъзможно е да се живее с толкова известна, а и красива жена. Потиска ме", чистосърдечно си признава Тачо, видяха от hotarena.net. Той не крие, че вече се среща и с други жени, но сред тях не е подгласничката на Мис България Дани Димитрова, с която беше изловен в столично заведение.

За нея Тачо е категоричен, че са просто познати. Той не скри още, че съжалява за шамара, който е ударил на любовницата си Зорница Линдарева по време на престоя им в Къщата на ВИП Брадър. Както и за разкритието, че Кела е любовник на жена му.

Въпреки раздялата обаче той и Жени са запазили добрите си отношения, най-вече заради сина си, с когото Тачо се вижда всеки ден. "Отношенията ни са нормални, доколкото е възможно в ситуацията", категоричен е Стефан.