април 20, 2024

Тачо в болница след запой във ВИП Брадър, продуцентите крият

https://kliuki.net/kliuki/tacho-v-bolnica-sled-zapoy-vav-vip-bradar-producentite-kriyat/145524 Kliuki.net
Тачо в болница след запой във ВИП Брадър, продуцентите крият

Тачо е припаднал след прекаляване с алкохолТачо е станал толкова агресивен, че се е наложила намесата на полиция

Тачо е бил приет в Спешна помощ по време на престоя си във ВИП Брадър! Това е един от фактите, които продуцентите на шоуто упорито крият от зрителите си. Докато е бил в Къщата на Големия брат, съпругът на Жени Калканджиева дотолкова е прекалил с алкохола, че се е наложило да бъде викан лекарски екип по спешност. Стефан е бил толкова пиян, че е припаднал, а усилията на съквартирантите да го свестят били напразни.

[caption id="attachment_85795" align="alignright" width="300"]Тачо е припаднал във ВИП Брадър Тачо е припаднал във ВИП Брадър[/caption]

Затова се наложило намесата на медици, които го откарали по спешност в болница, за да стабилизират състоянието му. От продукцията обаче упорито крият този факт, за да избегнат скандала, който неизбежно би последвал от разгласяването му. И това далеч не е всичко, научиха от hotarena.net. Хората, стоящи зад формата, са покрили огромна част от зулумите на мъжа на Жени.

Оказа се, че след поредния му зверски запой, в Къщата е била викана полиция. Тъй като Манов се развилнял до такава степен, че започнал да буйства и да заплашва съквартирантите си един по един. И то със закани за саморазправа след края на шоуто.

"Ще ви заколя, ще ви избия", крещял пияният на мотика Тачо, научиха от Hotarena.net. И това обаче е било покрито от очите на зрителите. На които Стефан беше целенасочено представен като потиснат от жена си, но иначе добър млад мъж. Признак на доброта ли е обаче да заплашваш живота на хората край теб, да трошиш мебели и да чупиш камерите, питат онлайн потребителите. Или пък лекари да те извеждат в неадекватно състояние, за да спасяват живота ти, понеже си се олял с пиенето. За поредна вечер.

Кадрите с влизането на полицията и усмиряването на Тачо пък не били излъчени, тъй като повторното му вкарване в Къщата би било немислимо, издават от продукцията. Както знаете, след шамара, който заби на любовницата си Зорница Линдарева, Стефан беше изкаран от шоуто.

Но заради рейтинга го върнаха обратно, а това никак не се хареса на голяма част от зрителите. Които съвсем щяха да побеснеят, ако бяха видели какви наистина ги е вършел Тачо в шоуто.