април 19, 2024

“Тексаско клане“ с лицето на Бони! Певицата прилича на мумия, току-що съживена!

https://kliuki.net/kliuki/teksasko-klane-s-liceto-na-boni-pevicata-prilicha-na-mumiya-toku-shto-sazhivena/166871 Kliuki.net
“Тексаско клане“ с лицето на Бони! Певицата прилича на мумия, току-що съживена!

Жесток крах на Бонка!

Певицата от ромски произход Бонка, известна в шоусредите под псевдонима Бони, се заличава бавно, но славно. Операциите с лицето й вече са толкова много, че у нея не личи нищо човешко.

Устата на чалгарката е станала огромна. Бели фасети лъсват от хеликоптер. В скулите й пък феновете й, колкото и малобройни да са, се шегуват, че сякаш си е сложила топки. Носът на Бонка също е подменен, както и гърдите й

Към днешна дата в лицето на Бони, а и не само там, няма почти нищо естествено. Нещо повече, тя отвращава с изкуствения си вид, който даже не е красив. Мнозина се шегуват в социалните мрежи, че певицата е заприличала на убиеца от американския филм „Тексаско клане“, който носеше маска.

В момента Бони направо плаши с вида си. Комплексите й са стигнали дотам, че да не може да излезе от вкъщи без грим, защото иначе може да стресне и вампирите по пътя.

Че Бонка е комплексиран на тема визия, личи от факта, че тя не е признала почти нито една корекция по себе си. Единствено за носа и бюста признава, че са пипани, но дотам.

Човек, който прибягва до един куп хирургически интервенции, за да бъде забелязан, е нищо повече от нещастен и несигурен човек. Бони винаги е имала комплекси, че не е сред най-известните чалга певици и това е нейният начин да накара хората да я забележат.