май 06, 2024

Теодор Салпаров мачкал чаршафите с Преслава (Певицата развела мъжа на Ралица Паскалева с бившата му – Снимки)

Няма да се зарадва актрисата като се сети за случката от лятото на 2016 г

https://kliuki.net/kliuki/teodor-salparov-machkal-charshafite-s-preslava-pevicata-razvela-mazha-na-ralica-paskaleva-s-bivshata-mu-snimki/197053 Kliuki.net
Теодор Салпаров мачкал чаршафите с Преслава (Певицата  развела мъжа на Ралица Паскалева с бившата му – Снимки)

Хубавата водеща Ралица Паскалев от Игри на волята е щастливо омъжена за волейболната звезда Теодор Салпаров. Само, че преди няколко години любимия й бил в тайна връзка с добричлийката Преслава. Която по онова време през 2016 г била току що се разделила с Малката Бирма.

Аферата на поп фолк звездата и волейболния ас се случила през лятото на 2016 г. Тогава Преси имала много участия по Черноморието, а Тео открил ресторант  Равда и неведнъж се виждал с певицата..Която даже присъствала на откриването на заведението. Даже има и снимки, които документират това.

Теодор Салпаров мачкал чаршафите с Преслава (Певицата  развела мъжа на Ралица Паскалева с бившата му – Снимки)

Двамата се харесали и няколко пъти преспали, но отношенията им не потръгнали и бързо последвала раздяла. Още навремето се чу за изневярата на волейболиста и тогава в светските среди се коментира, че именно тази изневяра с Преслава е довела до краха на брака на Салпаров с първата му съпруга Бойка Делиева. От която волейболния ас има голям син, който се казва Георги.

Теодор Салпаров мачкал чаршафите с Преслава (Певицата  развела мъжа на Ралица Паскалева с бившата му – Снимки) - Снимка 2

Малко по-късно след раздялата с фолк звездата Салпаров среща Ралица. С актрисата го запознали техни общи приятели. Влюбили се с Ралица,, която в този момент преживявала драматична раздяла с Башар Рахал с когото били интимни. И така до днес, двамата имат сплотено и здраво семейство и отглеждат малкия си син Макс.