януари 28, 2023

Тияна Джуричич: Имам шест пластични операции, искам още!

https://kliuki.net/kliuki/tiyana-dzhurichich-imam-shest-plastichni-operacii-iskam-oshte/142658 Kliuki.net
Тияна Джуричич: Имам шест пластични операции, искам още!

Тияна Джуричич проговори за силикона, смята да си слага нови импланти и отзад

Тияна Джуричич, или както е по-известна сръбската кралица на силикона, проговори за пластичните си операции. В последното си интервю синеоката брюнетка сподели, че има общо шест пластични корекции по себе си, но смята да си прави и още.

„Имам около шест корекции по себе си. На устните, както може да се види, деколтето , скулите и носът. Някои от корекциите правих по два пъти. Може би малко прекалих, но ми харесва“, изцепи се Тияна.

[caption id="attachment_62187" align="aligncenter" width="300"]Тияна Джуричич се гордее със силикона си Тияна Джуричич се гордее със силикона си[/caption]

Тияна сподели, че смята да си направи и нови пластични операции. Този път обаче ще се ремонтира отзад. „Бих си оперирала и Д-то да. Не че нещо му липсва, но много бих искала“, споделя Тияна Джуричич . „Винаги може да се направи нещо, за да изглежда по-добре“, изцепи брюнетката, която е сред най-обсъжданите жени в социалните мрежи.

Повечето от негативните коментари Тияна приема с усмивка и присмех. Някои обаче сериозно я вбесяват. Така например форумци коментират, че Джуричич, прилича на плашило. „Такова чудо като нея, не е имало и в цирковете през 19 век“, пишат те.

Тияна Джуричич стана популярна като сръбската кралица на силикона в Белград. Шеметната моделка е добре известна в столичния хайлайф и редовно може да бъде засечена из ВИП клубовете, в компанията на приятелки, пише daily.mk.