април 20, 2024

Тодор Башиянов се провали при Слави, зрителите искат Виктор Калев!

https://kliuki.net/kliuki/todor-bashiyanov-se-provali-pri-slavi-zritelite-iskat-viktor-kalev/142705 Kliuki.net
Тодор Башиянов се провали при Слави, зрителите искат Виктор Калев!

„Къв е тоя Тодор Башиянов?! Изобщо не играе добре! Къде е Виктор Калев“, сумтят зрителите по форумите

[caption id="attachment_62492" align="alignleft" width="300"]Тодор Башиянов Тодор Башиянов като Орешарски[/caption]

Тодоро Башиянов се провали като актьор в „Шоуто на Слави“ и феновете на предаването масово протестират срещу това да замества Виктор Калев. Последното му превъплъщение като премиера Пламен Орешарски беше слабо, а според зрителите – дори пълна боза, видя Kliuki.net.

По принцип скечовете с Орешарски се играят винаги от Виктор Калев, но от началото на годината той не се е появявал в „Шоуто на Слави“, а го замества Тодор Башиянов. Разбира се, талантът на Калев и култовите му превъплъщения няма как да бъдат заменени и очаквано – играта на Башиянов претърпя провал.

„Къв е тоя Тодор Башиянов?! Изобщо не имитира добре премиера. Къде, по дяволите, е Виктор Калев“, сумтят зрителите по форумите.

[caption id="attachment_62493" align="alignright" width="300"]Тодор Башиянов Виктор Калев като Орешарски[/caption]

Упорит слух носи, че актьорът е напуснал „Шоуто на Слави“. След като си взе отпуск по здравословни причини, депресията на актьора се задълбочила и лекарите му препоръчали да прекрати работа за по-дълго време. Така неговото място заема Тодор Башиянов, който от няколко месеца е на пробен период в шоуто.

Той взимаше участие няколко пъти в актьорската вечер, но не направи добро впечатление на Слави. Дори напротив – по време на едно от превъплъщенията му в Румен Луканов, Дългия толкова се подразни, че прекъсна шоуто преждевременно.

Пак според слуховете, Тодор Башиянов бил привърженик на своя пол и един от най-известните хомосексуалисти в Пловдив. Като върл хомофоб пък, Слави никак не се радвал на ориентацията на своя колега и негативното му отношение се затвърдило.

За момента обаче Дългия няма алтернатива – внезапното напускане на Виктор Калев го остави с вързани ръце и се налага да се примири с Тодор Башиянов. Зрителите обаче са категорични – никой не може да замести Калев.