март 29, 2023

Тодор Славков щракнат преди припадъка - ФОТО тук!

https://kliuki.net/kliuki/todor-slavkov-shtraknat-predi-pripadaka-foto-tuk/145700 Kliuki.net
Тодор Славков щракнат преди припадъка - ФОТО тук!

Тодор Славков са го щракнали преди припадъка, когато се наложило да го крепят околните, за да може да върви след запивката

Тодор Славков часове наред се налива с алкохол след края на Биг Брадър Олл Старс.

Това вече се разбра от всички, а Kliuki.net първи ви показа подробно какви изцепки сътвори той. Във вечерта на купона Малък Тошко се раздаде от цялото си бохемско сърце. Той фирка като за последно. После се чу, че дори бил намерен в несвяст.

[caption id="attachment_86934" align="alignright" width="300"]Тодор Славков Тодор Славков щракнат преди припадъка[/caption] И как иначе да е, при условие, че той поглъща такива количества концентрат, омешани с вино, че трудно някой човек може да издържи физически на това. Тодор Славков ще съсипе здравето си, но дори семейството му не може да го спре. А това фото е от дискотеката, където Тодор е щракнат преди да припадне за първи път до тоалетните. Блиц разпространи находката с описанието, че студенки, които му били фенки били принудени да го държат, за не се свлече на дансинга. Те поискали само автограф, а Тодор Славков тръгнал да връща консумираното на рамената им, научи единствено нашето издание. И хукнал към онова местенце, където е по-добре да свърши тази работа. Уви, походката му била невъзможна, трябвало да има кой да му удари яка помощ, а накрая се стигнало до естествения развой на събитията. И след тази излагация, Тодор Славков не прекратил забавлението си. Негови приятели го поели и тръгнали към апартамента, където продължили с партито, както само те си знаят. На сутринта никой нямаше представа къде се намира внукът на Тато, обявиха го за изчезнал, но други успокояваха, че той ще се появи. Оказа се, че е открит отново в немощно състояние у дома. А около него лежали десетки празни бутилки… Можем да си представим как се е чувствал и сигурно още оцелява след грандиозния финал на Биг Брадър.