април 19, 2024

Тони Тодоров срази България търси талант – говори наобратно! (ВИДЕО)

https://kliuki.net/kliuki/toni-todorov-srazi-balgariya-tarsi-talant-govori-naobratno-video/143229 Kliuki.net
Тони Тодоров срази България търси талант – говори наобратно! (ВИДЕО)

Тони Тодоров от Етрополе срази България търси талант, той умее да говори наобратно, при това го прави без да се замисли

Тони Тодоров срази България търси талант с умението си да говори наобратно!

Момчето е от Етрополе и има особена дарба, видя Kliuki.net. Тони впечатли всички, защото изговаря думите наобратно, дори без да се замисли.

[caption id="attachment_66735" align="alignright" width="300"]Тони Тодоров говори наобратно в България търси талант Тони Тодоров говори наобратно в България търси талант[/caption]

Не са му нужни нито химикалка, нито лист, за да превключи веднага на тази вълна, писа изданието balkanec.bg. Казваш му изречението и той на момента си представя думите пред очите си, сподели Тони Тодоров пред шашнатото жури.

Естествено капацитетите не се колебаха и му дадоха шанс да продължи напред в България търси талант. Определено друго дете с такива оригинални способности досега не е стъпвало на тази сцена. Тони Тодоров разказва, че всички около него се забавляват много и често обичат да го подпитват.

Затова той решил, че може да му излезе късметът в България търси талант. Засега има шанс това да се случи, защото Тони Тодоров ще се бори с избраните дотук претенденти.

Близките му предполагат, че той едва ли ще бъде предпочетен пред уникалните гласове и изпълнители, но въпреки това трябва да опита, защото хора като него са едно голямо изключение.

Сами се убедете – ето как се представи Тони Тодоров!