май 03, 2024

Топ 3 на най-грозните сватбени рокли на звезди (БГ Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/top-3-na-nay-groznite-svatbeni-rokli-na-zvezdi-bg-snimki/144022 Kliuki.net
Топ 3 на най-грозните сватбени рокли на звезди (БГ Снимки)

Булчинските рокли на звезди не винаги са пример за изящество и елегантност

Сватбени рокли на звезди - когато човек чуе този израз, обикновено си представя нещо изключително красиво и спиращо дъха. Е, на запад може и да е така, но в България, както обикновено, знаменитостите имат доста размита представа за това кое е стилно и кое е кич. Макар и марково. Специално за вас от kliuki.net събрахме трите най-кошмарно изглеждащи булчински рокли на звезди от родното светско пространство.

[caption id="attachment_73592" align="alignleft" width="300"]рокли на звезди Николета Лозанова и гигантската й сватбена рокля[/caption]

Разгледайте ги и преценете дали дамите, които се врекоха във вечна вярност в тях, са направили най-удачния избор.

1. Николета Лозанова - няма как да пропуснем потресаващата сватбена рокля, в която плеймейтката се врече във вечна вярност на Валери Божинов. "Приличаше на ходеща сватбен торта", смеят се феновете на огромната рокля, която определено не ласкаеше фигурата на доста ниската Николета.

[caption id="attachment_73593" align="alignright" width="215"]рокли на звезди Деси Зидарова[/caption]

2. Деси Зидарова - предполагаме, че идеята на актрисата е била да изглежда секси с странната комбинация от тюл, камъни и дантела. Вместо това обаче Деси Зидарова предизвика насмешки с тоалета, в който се врече във вечна вярност на половинката си. Форумци дори се шегуват, че мъжът й се разведе с нея именно заради ужасната й булчинска рокля.

[caption id="attachment_73594" align="alignleft" width="195"]рокли на звезди Десислава[/caption]

3. Десислава - на сватбата си с Галин, който е момента е с Галена, Десислава беше решила да подчертае огромния си силиконов бюст. Вместо това изглеждаше сякаш булчинската й рокля не успява да удържи формите й и те всеки миг ще прелеят, за радост на гостите. Естествено, имаше предостатъчно тюл и камъни, задължителни за всяка уважаваща себе си поп фолк певица.