май 26, 2024

Топ 5 на най-зле облечените звезди през 2013-та! (СНИМКИ)

https://kliuki.net/kliuki/top-5-na-nay-zle-oblechenite-zvezdi-prez-2013-ta-snimki/142892 Kliuki.net
Топ 5 на най-зле облечените звезди през 2013-та! (СНИМКИ)

Най-зле облечените звезди през 2013-та определено ще ви смутят и ще ви обърнат внимание, че родните съвсем не са толкова кичозни

 

Най-зле облечените звезди през 2013-та – класацията, която ще ви остави без думи!

[caption id="attachment_63954" align="alignright" width="252"]Най-зле облечените звезди - Лейди Гага е от тях, но не е на първо място Най-зле облечените звезди - Лейди Гага е от тях, но не е на първо място[/caption]

Несъмнено родните сме свикнали да ги виждаме в доста кичозна светлина, а и те не са особено стилни, поне повечето.

Но тук нещата са съвсем трагични, в това ще се убедите и сами.

[caption id="attachment_63957" align="alignleft" width="182"]Най-зле облечените звезди - жалко, че и Хайди Клум намери място в класацията Най-зле облечените звезди - жалко, че и Хайди Клум намери място в класацията[/caption]

Световно известните имат пари за екип, който да се грижи за визията им, но в желанието си да изпъкнат, обикновено се излагат.

Хайди Клум

Елегантната манекенка просто е прекалила с деколтето, но пък това там въобще не се приема като проява на вкус. Ако случайно фолк певиците ни могат да я видят, то ще й завидят, но… факт, че не е добра гледка, нали?!

Лейди Гага

Ексцентричната певица присъства, както винаги в подобни позорни състезания от сорта на най-зле облечените звезди, но тя поне винаги се е славила с такава визия. Нито е за първи, нито ще й е за последен път.

Рита Ора

Сладка е, но е като поничка с този тоалет… Коя от вас би се осмелила да изглежда така – пред публика?!

Дженифър Лорънс

Оставаме с впечатлението, че актрисата много я бива в издънките. Ако не падне на червения килим, няма да е тя… Ето и друг начин да привлече погледите на околните.

Ким Кардашиян

Първото място тук е запазено за Ким, която въобще не се съобразява, че тялото й не става за прилепнали рокли. Някои го намират за апетитно, но не и специалистите – тя просто е една от най-зле облечените звезди.

[gallery link="file" ids="63958,63959,63960"]