декември 01, 2023

Топ 6 - убийствено смешни снимки, заснети в точния момент (Галерия)

https://kliuki.net/kliuki/top-6-ubiystveno-smeshni-snimki-zasneti-v-tochniya-moment-galeriya/142408 Kliuki.net
Топ 6 - убийствено смешни снимки, заснети в точния момент (Галерия)

Невероятни попадения, заснети умишлено или не, взривиха онлайн пространството

Да направиш красива снимка е умение и изкуство. Да умееш да уловиш дадена ситуация в точния момент - това вече е истински талант. Понякога случайни фотографии, уловени в правилното време, стават дори по-популярни от фотосесии, гласени с часове.

[caption id="attachment_60448" align="alignleft" width="300"]Смешни снимки, уловени в точния момент Смешни снимки, уловени в точния момент[/caption]

Специално за вас от kliuki.net събрахме шестте най-смешни фотоса, запечатали хората на тях в на пръв поглед, невъзможни ситуации. Безспорен лидер тук е снимката на мъж, возещ се в автобус от градския транспорт. Заради рекламата, поставена от външната страна на превозното средство обаче, господинът изглежда доста необичайно.

И определено предизвиква истински смях сред хората, които са го забелязали. Най-вероятно обаче той самият няма никаква представа с какво е заслужил смеха на хората, съдейки по озадачената му физиономия, хилят се форумци.

Не е за изпускане и кадърът с гимнастичката, която по-скоро наподобява Конникът без глава. Определено е доста гъвкаво момичето. Внимание заслужава и фотосът на младо семейство с две деца. Заради позицията на таткото спрямо майката обаче човек в първия момент може да остане втрещен от необичайно стройните крака и сексапилни къси панталонки, с които изглежда се е стъкнал бащата.

Разгледайте всички попадения в галерията.

[gallery link="file" ids="60449,60450,60451,60452,60453"]