юли 25, 2024

Тошко Йорданов тайно разведен с жена си! Заменил я с 33-годишната Велислава Петрова

https://kliuki.net/kliuki/toshko-yordanov-tayno-razveden-s-zhena-si-zamenil-ya-s-33-godishnata-velislava-petrova/166456 Kliuki.net
Тошко Йорданов тайно разведен с жена си! Заменил я с 33-годишната Велислава Петрова

Председателят на ПГ на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов се е разделил тихомълком със съпругата си Деляна Амуджиева. Дясната ръка на Слави Трифонов вече дори върти нова любов с младата вирусоложка Велислава Петрова, пише „Ретро“.

Нещо повече. В имотните декларации, които той е длъжен да подава към съответната институция, липсва името на съпругата му Деляна Амуджиева.

Името на пловдивчанката присъства в други две фирми, но не и за доказване общо имотно състояние с това на съпруга й Тошко Йорданов. Според закона в имотните декларации освен имената на висшите служители, неминуемо присъствали и тези на законните им съпруги. А в случая името на Деляна липсвало, което навежда мисълта за тайния развод на острието на Слави в партията му ИТН.

Тошко и Диляна станала съпрузи в далечната 1995 година. Двамата имат и син на 24 лета, който следва в скъпарски университет в Англия.

Че сценаристът от ямболско село и издателката и бизнес дама от Пловдив са се развели твърдят и отцепници от партията на Дългия.

Според упоритата клюка Тошко Йорданов залитнал по 33 летната вирусоложка Велислава Петрова. Той дори я уредил на поста зам.-министър, преди Слави да ги изтегли еднолично от властта и да падне кабинета на Кирил Петков.

Според някои медии Петров и младата мацка вече живеели под един покрив.