март 29, 2023

Това ли е най-лудият сватбен танц? Вижте разбиващо видео

https://kliuki.net/kliuki/tova-li-e-nay-ludiyat-svatben-tanc-vizhte-razbivashto-video/142334 Kliuki.net
Това ли е най-лудият сватбен танц? Вижте разбиващо видео

Двама младоженци разбиват порядките, че първият танц трябва задължително да бъде бавен и скучен

Хората са свикнали да възприемат сватбите едва ли не като досаден ритуал, без който няма как да премине тържеството им. Към този ритуал задължително спада и първият брачен танц на младоженците. Който също е възприеман, че трябва да бъде бавен и романтичен.

[caption id="attachment_59971" align="alignleft" width="300"]Луд сватбен танц побърка нета Луд сватбен танц побърка нета[/caption]

Двама влюбени обаче очевидно не са на това мнение. Французите Стефани и Жулиен са решили, че държат сватбата им и в частност първият им танц като семейство, да бъдат наистина запомнящи се. За тази цел двамата са създали цяла хореография, на която могат да завидят и професионални танцьори.

В началото на видеото младоженците започват танца си на стандартна бавна и романтична песен. След което обаче се развихрят на денс ритми, в които увличат и гостите си. Нещо повече, очевидно част от поканените също са запознати с плана и хореографията, тъй като се справят повече от добре със стъпките.

Видеото се превърна в истински хит в онлайн пространството с над 5 милиона гледания в сайта за видео споделяне YouTube. Любопитното е, че сватбеният ден на Стефани и Жулиен е бил преди цели 4 години - през 2010. Клипчето им обаче става популярно едва сега. Семейството коментира, че е наистина учудено от огромния интерес към сватбения им танц.

Вижте го и вие във видеото!