март 28, 2024

Тризначката Любов с нов татус и отпуснато коремче

https://kliuki.net/kliuki/triznachkata-lyubov-s-nov-tatus-i-otpusnato-koremche/144226 Kliuki.net
Тризначката Любов с нов татус и отпуснато коремче

Тризначката Любов и сестрите й са в Гърция, където се скрили, защото били отегчени от славата си у нас

Тризначката Любов се похвали с нов татус, но всички видяхме и отпуснатото й коремче.

Блондинката се е изтегнала край басейн в Гърция, където отмаря заедно със сестрите си, забеляза Kliuki.net. Тв героините били отегчени от славата си у нас, те копнеели за изолация и за място, където никой не ги познава.

[caption id="attachment_77410" align="alignright" width="300"]тризначката Любов Тризначката Любов с нов татус и отпуснато коремче[/caption]

Ето че го открили. Вяра, Надежда и Любов си почиват блажено и развяват телата си пред чужденците. И трите вече са се сдобили с допълнителни рисунки по фигурите си. Едната се е накичила с дракон, другата с огромни елементи по ръцете, а тризначката Любов си има змия около кръста.

Изглежда обаче е качила някой и друг килограм, а влечугото се скрива леко от тлъстинките, обсъждат я в мрежата. Някои пък дори не искат да чуват нищо за тях, все едно никога не са съществували в родния риалити хоризонт, писа изданието lifestyle.bg.

Не се знае, защото рано или късно те все се завръщат, кой може да предполага от кое предаване ще ни гледат отново. Или ние тях... Тризначката Любов е сама, отдавна македонецът Лестер спря да й обръща внимание и се забива с други мадами.

Любов и най-близките около нея – двете й сестрички, могат спокойно да се отдадат на свалки по морето в Гърция.

Вижте промяната при тризначката Любов!