юли 13, 2024

Турнето на Пайнер претърпя пълен провал

https://kliuki.net/kliuki/turneto-na-payner-pretarpya-palen-proval/144522 Kliuki.net
Турнето на Пайнер претърпя пълен провал

Турнето на Пайнер стартира с нулев интерес към него, изпълнителите пеят пред празен стадион

Турнето на Пайнер претърпя жесток провал още с първия си концерт в Русе. Определяното от чалга феновете като най-грандиозното събитие на лято 2014, се превърна в грандиозна излагация. Стартът на уж голямото събитие беше снощи в Русе, само дето не успя да предизвика какъвто и да е интерес сред феновете.

[caption id="attachment_79329" align="alignright" width="300"]Емилия в Русе за турнето на Пайнер Емилия в Русе за турнето на Пайнер[/caption]

Звездите на чалга медията са пели буквално пред празен стадион, коментират из форумите очевидци, които все пак са се прежалили да отидат, за да гледат чалгаджиите на живо. За разлика от концерта на телевизия The Voice, който беше в града само преди около месец. И на който стадионът се е пукал по шефовете от фенове. Изглежда на хората им е дошло до гуша от поп фолк дивите и еднообразието, което предлагат. "Еднакви визии, еднакви песни. Какво да ги гледаш, само как се кривят по сцената и пеят на плейбек", смеят се онлайн потребителите.

Изглежда думите на Камелия от преди няколко месеца са на път да се потвърдят. Една от ветеранките в бранша определи турнето на Пайнер тази година като пълна пародия. Явно хората също не са съгласни да гледат разни "диви", които нямат и един хит, но за сметка на това са на турнето, защото богатите им гаджета са платили за това, какъвто е случая с Мария.

А да липсват истинските звезди като Камелия, Ивана и Глория, предават от paparazzi.bg.