September 16, 2024

Тя чете и пише на английски: Дъщерята на Джокович е дете чудо (ВижтеТара , която тръгна в първи клас –Снимки)

Новак Джокович вчера изпрати дъщеря си в първи клас

https://kliuki.net/kliuki/tya-chete-i-pishe-na-angliyski-dashteryata-na-dzhokovich-e-dete-chudo-vizhtetara-koyato-tragna-v-parvi-klas-snimki/229620 Kliuki.net
Тя чете и пише на английски: Дъщерята на Джокович е дете чудо (ВижтеТара , която тръгна в първи клас –Снимки)

Новак и Йелена са много отдадени родители и тяхното момиченце е готово за нови отговорности, които я очакват като първокласник.

Момичето вече знае да чете и свири на цигулка.

Малката Тара често е в ложата на баща си на неговите мачове в големи турнири, а веднъж дори носи книга за четене. Става въпрос за книгата „Unicorn Academy” на английски език, който владее свободно.

Освен това на мачовете на баща си момичето често държи банери, на които е написано послание за подкрепа на баща си. „Татко е най-добрият“, написа малката Тара на хартията, която държи на Олимпийските игри в Париж, където Джокович спечели златния медал.

Когато победи Алексей Попирин в 3-ия кръг на Уимбълдън, Новак Джокович се обръща към ложата, където жената му Йелена и децата Стефан и Тара седяха до играчите на националния отбор. Ноле се обърна и започна да имитира свирене на цигулка. Това беше неговият начин да изразите щастието си от победата, а на конференцията след класирането в 4-ия кръг на най-престижния турнир в света той каза защо е избрал този начин да изрази щастието си.

- Това беше за Тара! Моята Тара свири на цигулка от известно време, от шест месеца, и беше такава нашата уговорка да празнуваме така – каза Ноле.

Малката Тара обича и физическите дейности, миналата година язди коне в Черна гора с майка си, баща си и брат си.

Имам много хубави моменти с децата и най-много ми харесва, когато четем приказки заедно. Синът ми обича да сглобява "лего " и да слуша музика, а също така обича да играе тенис с баща си или да гледат мач заедно, което  не ми е любимо нещо - каза Йелена веднъж за хърватския "Story".

- Искам да танцувам с Тара, тя обича да носи грим, но аз не. Но трябва да уважав нейната свобода на изразяване чрез това изкуство. Имах проблем със съпругата ми, когато той ме критикуваше защо не й забранявам да носи грим с аргумента, че е още малка и че я учим на грешни неща. Тогава му казах, че тя го иска и че не мога да й забраня, а само да й помогна да го направи по-добре - разкри Йелена пред медиите.

Източник:zenskimagazin.mk