март 28, 2024

Убиецът Георги Семерджиев в афера с Мис Силикон (Вижте гаджето му – Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/ubiecat-georgi-semerdzhiev-v-afera-s-mis-silikon-vizhte-gadzheto-mu-snimki/166484 Kliuki.net
Убиецът Георги Семерджиев в афера с Мис Силикон (Вижте гаджето му – Снимки)

Георги Семерджиев е имал афера с Мис Силикон Вероника Никифорова, узна Kliuki.net.

Бившият футболист, който снощи уби две жени при зверска катастрофа, е бил гадже със силиконката, но двамата са избягвали да афишират връзката си. Въпреки това ние успяхме да се сдобием с техни общи кадри, които недвусмислено доказват, че са били интимни и то доста време.

Преди около месец обаче връзката им приключила така че със сигурност не Вероника е мистериозната спътничка на Семерджиев, която е била в колата му и с която той избяга от мястото на инцидента снощи.

Изкусителката от Перник доби популярност покрай сводника Мартин Филипов - Дебелия от Благоевград, тъй като бе основен свидетел по делата му за трафик на дрога и жива плът.

Силиконката си пада по лоши момчета и веднага хлътнала по Георги, като и двамата имали слабост към високите скорости, издават източниците ни. Преди време мадамата яхна мощен джип '"Мерцедес" за 100 000 лв., който й бе подарен от таен обожател, не е изключено това да е бил именно Семерджиев. Сайтът ни попадна на снимка и как красавицата шофира със 153 км/в по магистрала "Струма" което е с 33 км/ч над разрешената в този участък скорост.

Източник: Лупа