април 24, 2024

Убиецът с Поршето се друсал в ресторанта, докато сервитьорката го задоволява! Франция погна терориста по пътищата

https://kliuki.net/kliuki/ubiecat-s-porsheto-se-drusal-v-restoranta-dokato-servityorkata-go-zadovolyava-franciya-pogna-terorista-po-patishtata-3/167158 Kliuki.net
Убиецът с Поршето се друсал в ресторанта, докато сервитьорката го задоволява! Франция погна терориста по пътищата

Димитър Любенов се има над закона и изобщо не му пука за живота на хората!

Наглостта на убиеца на французина, чието престъпление разтърси България през последните дни, няма граници. Той не изпитва никаква вина за случилото се край Ринг мол в ж.к. „Младост“.

Оказва се, че наглото му поведение започва още далеч преди убийството (защото това, което той извърши, не е просто катастрофа, а умишлено убийство).

Любенов тръгва за терористичната си акция от ресторант „Кастело ди Сан Маринов“. Там в продължение на часове се е друсал с кокаин и е ял на корем. Като всеки развратен мъж, и той не минал само с дрога, ядене и алкохол. Той си взел и секс играчка в заведението.

Докато извършвал бруталните си деяния, под масата любовницата му, която е сервитьорка в същия ресторант, го облекчавала сексуално. Персоналът гледал встрани, защото Димитър бил от най-платежоспособните им клиенти.

Той изневерявал на съпругата си от месеци със същата жена. Дори тръгнал на фитнес заради нея.

След като се задоволил откъм храна и алкохол, нашмъркал се добре и го задоволили орално, наглият милионер тръгнал с „Порше Панамера“ и подминал много хора с над 200 км. в час, твърдят самите очевидци.

Убийството става в района на Ринг мол в „Младост“. Поршето ударя „Форд Фокус“ на французина Лорен Пети, който е пътувал със съпругата си. Жената на Пети оцелява, но не и той.

Очевидци твърдят, че наглостта на Любенов стигнала безгранични измерения с това, че той не показал нито грам чувство за вина. Вместо да се интересува дали хората са живи, той крещял „Какво ви пука за французите, да не е българин, чуждопоклонници такива“.

Най-скандалното е, че автомобилът на Димитър бил с 29 фиша, като половината не били платени, но колата не била спряна от движение. Той се хвалил пред приятели как имал човек в КАТ, който му опрощава фишовете.

В българското законодателство по принцип за подобно престъпление може и да ти се размине, ако си платиш, но в случая положението на Димитър Любенов е напът да се усложни. Френското посолство следи случая и се зарича да не остави да му се размине. Това може да е предпоставка за честен съдебен процес, което значи сурова присъда на убиеца на французина.

Обвинението засега е убийство по непредпазливост. При 1,73 промила алкохол и 2 грама кокаин е абсурдно да се иска по-малко от доживотна присъда, а като добавим и наглостта на Димитър, Франция има пълното основание да иска най-тежката присъда.

Източник: Уикенд