март 29, 2024

"Убиха" Жана Фриске в мрежата! Певицата: Жива съм, ще се боря докрай!

https://kliuki.net/kliuki/ubiha-zhana-friske-v-mrezhata-pevicata-zhiva-sam-shte-se-borya-dokray/142395 Kliuki.net
"Убиха" Жана Фриске в мрежата! Певицата: Жива съм, ще се боря докрай!

Говорителят на Жанна Фриске опроверга новината

Руската певица Жанна Фриске стана жертва на нахални лица в интернет. В мрежата анонимни „почитатели” на изпълнителката пуснаха слух за нейната кончина. Новината покърти феновете й и едва след като официално говорител на Фриске опроверга новината за смъртта й, почитателите на болната изпълнителка си отдъхнаха.

„Моля, напишете, че Жанна е жива и че при нея всичко е наред. И бих желал да помоля да не се спекулира с болестта на Жана и да не се пишат необмислени неща”—заяви говорителят й.

[caption id="attachment_60361" align="aligncenter" width="279"]Неизвестни лица пуснаха слух за смъртта на Жанна Фриске Неизвестни лица пуснаха слух за смъртта на Жанна Фриске[/caption]

Цяла Русия е възмутена, че е възможно така да се спекулира с живота на любимата им звезда. Припомня ви, че Жанна Фриске е болна от рак на главния мозък. Туморът е неоперабелен — болестта е достигнала 4-ти, последен стадий, пише eg.ru.

До заболяването й вероятно са довели подмладяващи процедури, свързани с вливането на стволови клетки. Въпреки всичко певицата и семейството й не губят надежда и търсят начин туморът да бъде отстранен. Почитателите на Жанна събират пари, за да подпомогнат финансово лечението на любимката си.

По тази причина новината за смъртта й взриви руските интернет форуми. И след като това бе опровергано, Жана лично благодари на всичките си фенове, които я подкрепят толкова силно и финансово, и морално.