март 29, 2024

Удариха дъното! Тризначките изнудват хазяина си в Лондон: Ще те обвиним в изнасилване! (Вяра и Надежда се предлагали за пари срещу квартира)

https://kliuki.net/kliuki/udariha-danoto-triznachkite-iznudvat-hazyaina-si-v-london-shte-te-obvinim-v-iznasilvane-vyara-i-nadezhda-se-predlagali-za-pari-sreshtu-kvartira/161165 Kliuki.net
Удариха дъното! Тризначките изнудват хазяина си в Лондон: Ще те обвиним в изнасилване! (Вяра и Надежда се предлагали за пари срещу квартира)

Вяра и Надежда забъркаха чутовен скандал с хазяина си, обвиниха го в изнасилване, а те самите се предлагат за пари

Две от Тризначките, Вяра и Надежда продължават да вилнеят зад граница. Както се разбра вече госпожиците имат сериозни финансови проблеми, в опит да се настанят за по-дълго в британската столица. Тяхна комшийка разкрива, че Тризначките правят договорки да плащат нема си в натура, крадат на дребно не само пари, но и предмети. А последната им изцепка са скандални заплахи срещу  собственика на жилището, в което били временно приютени. Двете моми от Благоевград го засипали със закани, че ако посмее да ги изпъди ще го топнат пред властите, че ги изнасилил. По сумите на българската съседка на Тризначките, двете се подвизавали по градини и паркове, а неин близък ги съжалил и ги приютил в къщата, в която живее с бебето си жената заедно с още други наематели. Според уговорката Вяра и Надежда трябвало да останат докато се възстановят. В началото те се държали прилично, но след като се настанили започнали едни пиянски запои, викове, крясъци и псувни. За да докопат по някой лев Тризначките не се посвенили да се предлагат на мъжете в къщата за пари. Българката разказва, че за да ги изгонят се наложило лично собственикът да се намеси и лично да ги изпъди. Оказало се, че на някои от наемателите им липсвали дребни суми пари и някакви евтини дрънкулки, пише нашенката Ива Д. [caption id="attachment_170424" align="aligncenter" width="532"]Удариха дъното! Тризначките изнудват хазяина си в Лондон: Ще те обвиним в изнасилване! (Вяра и Надежда се предлагали за пари срещу квартира) Скандалния чат на Триазначките с хазяина им
Снимка: Хотнюз[/caption] В социалната мрежа се разпространява и скрийншот, от който се виждат заплахите на Тризначките към хазяина им, предават от Хотнюаз, цитирайки "Струма".