декември 04, 2023

Уелската принцеса втрещи с рязко състарен вид (Кейт Мидълтън лъсна с бръчки и подпухнало лице като на Камила – Снимки)

Няма да повярвате колко се състари съпругата на престолонаследника Уилям

https://kliuki.net/kliuki/uelskata-princesa-vtreshti-s-ryazko-sastaren-vid-keyt-midaltan-lasna-s-brachki-i-podpuhnalo-lice-kato-na-kamila-snimki/213205 Kliuki.net
Уелската принцеса втрещи с рязко състарен вид (Кейт Мидълтън лъсна с бръчки и подпухнало лице като на Камила – Снимки)

Скоро кралското семейство отбеляза със служба в столицата на кралството уважение към загиналите войници  за родината си. По време на церемонията крал Чарлз и престолонаследника му Уилям поднесоха цветя на мемориал, издигнат в чест на загубилите си  живота. В същото това време кралицата консорт и Катрин наблюдаваха от балкона от Министерството на външните работи в Лондон.

За траурната церемония Кейт бе избрала палто в черен цвят и шапка в съшия нюанс, в комбинация с панделка. На гърдите си бе закачила три мака, символизиращи онези, които проляха кръвта си за родината и брошка от сребро, която получи като награда преди време като главнокомандващ на ВВС на флота.

Този  път обаче погледите на присъстващите бяха приковани не към тоалета на Кейт, а към нейното измъчено лице. Все едно принцесата се бе състарила само за една нощ.

Макар, че разликата във възрастта на Кейт и Камила е 35 години  в полза на кралицата. До нея принцесата изглеждаше почти на същата възраст. Явно черните цветове не са подходящи за принцесата и добавят излишно години към истинската й възраст.

Някои забелязаха, че и грима на Кейт доста я състарява. Прекалено подчертаните й вежди и белезникавото червило, както и  черната очна линия я правят да изглежда по стара от 41-годишната си възраст. Забелязват се още назолабиалните бръчки по лицето на Катрин и че кожата й е загубила младежкия си тонус.  

Но няма как да отречем, че Мидълтън ще си остане вечна икона по стил!

Източник: wday.ru