април 19, 2024

Уникален танц! 3-годишно китайче взриви публиката в шоу за таланти (Видео)

https://kliuki.net/kliuki/unikalen-tanc-3-godishno-kitayche-vzrivi-publikata-v-shou-za-talanti-video/143244 Kliuki.net
Уникален танц! 3-годишно китайче взриви публиката в шоу за таланти (Видео)

Уникален танц изправи на крака и публика, и жури, феновете молят малчугана за уроци по танци

Уникален танц взриви онлайн потребителите и за нула време се превърна в хит в нета. Малко момченце на крехката възраст от 3 годинки успя да изправи на крака и публика, и жури в шоуто Amazing Chinese - китайска телевизионна продукция, аналог на родното "България търси талант".

[caption id="attachment_66859" align="alignleft" width="300"]Малкият Занг взриви всички със своя уникален танц Малкият Занг взриви всички със своя уникален танц[/caption]

Малкият участник се казва Занг Юнхау и живее с родителите си в Шандонг, една от многото провинции в Китай. Сладурът успя да омае за нула време журито с уникален танц с хореография, създадена лично от него. Занг се появи на сцената с преносима уредба, която галено наричаше "моето бебе". Момченцето се беше снабдило и с дистанционно, с помощта на което да сменя песните, на които да танцува.

Още с излизането си на сцената малкият Занг обяви, че ще покаже танци на произволен принцип. Сладурът дори връчи дистанционното на един от членовете на журито с молба лично той да сменя парчетата.

Естествено, сладкото представяне на Занг му осигури пълната подкрепа на журито и той премина в следващия етап. Онлайн потребителите пък дори се шегуват, че искат да ходят при него на уроци по танци.

Вижте и вие видеото с малкия Занг Юнхау и неговия уникален танц.