април 19, 2024

Уош МС се срамува от аферата си с Черната Златка

https://kliuki.net/kliuki/uosh-ms-se-sramuva-ot-aferata-si-s-chernata-zlatka/145385 Kliuki.net
Уош МС се срамува от аферата си с Черната Златка

Уош МС съжалява за аферата си с плеймейтката, била простаУош МС забил Черната Златка докато все още не е била популярна

Уош МС успя за нула време да стане любимец на зрителите и да се наложи като основния претендент за победител във ВИП Брадър. Синът на популярния актьор Иван Иванов спечели хората най-вече с откритото си и непринудено поведение. Оказа се обаче, че и той си има истории от миналото, от които се срамува. И в случая не става въпрос нито за връзката му с Радина Кърджилова, нито пък аферата с приятелката й Луиза Григорова.

[caption id="attachment_84933" align="alignleft" width="300"]Уош МС и Златка Уош МС и Златка[/caption]

Не, Уош МС всячески се опитва да покрие факта, че е имал вземане-даване с Черната Златка! Срамният за симпатягата епизод се случил преди шест години, когато Златка все още била неизвестна. Двамата се запознали на къмпинг "Смокиня" край Созопол, където бъдещата плеймейтка заработвала като сервитьорка, a Стефан, както е истинското име на рапъра, бил на почивка с приятели.

Една вечер Златка се присъединила към компанията му и двамата след няколко часа се озовали в палатката му, където прекарали цялата нощ, научиха от vsekiden.com. Любопитното е, че по онова време моделката е на светлинни години от днешната си визия на секссимвол.

Преди шест години 24-годишната тогава Златка е с около 15 кг по-пълничка и без корекции и по нищо не се различава от повечето средностатистически момичета. Приятели на Уош МС разказват, че на сутринта след забивката той, като джентълмен, поканил Злати на кафе, за да си побъбрят.

Още в първите минути на разговора обаче рапърът се шашнал от доста простоватата госпожица, с която бил преспал и побързал да прекрати срещата. Нещо повече, актьорският наследник дотолкова се засрамил от посредствеността на бъдещата плеймейтка, че се мъчел всячески да скрие този факт. Още повече след като Златка станала Мис Плеймейт, Уош МС съвсем не искал да се разбира, че е имал вземане-даване с подобно момиче.