март 28, 2024

Усети се: Принц Хари спира мемоарите си след смъртта на баба си (Внукът на Елизабет маха скандалните разкрития)

https://kliuki.net/kliuki/useti-se-princ-hari-spira-memoarite-si-sled-smartta-na-baba-si-vnukat-na-elizabet-maha-skandalnite-razkritiya/167170 Kliuki.net
Усети се: Принц Хари спира мемоарите си след смъртта на баба си (Внукът на Елизабет маха скандалните разкрития)

Принц Хари вече го играе доброто внуче

След като Елизабет почина, явно се наложи промяна в плана. Както е известно, мемоарите на кралския наследник трябваше да излязат до края на годината. Оказва се обаче, че смъртта на кралицата сериозно е променила намеренията на автора. Принц Хари отлага излизането на книгата, а дотогава ще бъдат въведени някои сериозни промени по нея. От уважение към баба си черната овца в семейството е решила да спести на широката аудитория някои от срамните си тайни. Скандалните разкрития, както изглежда, ще бъдат спестени именно заради случилото се в последния месец.

Кончината на Елизабет на практика предреши съдбата на дълго очакваните мемоари. И ако Хари бе в състояние да унищожи за пореден път фамилията, смъртта на баба му може би му подейства като отрезвител. Така кралският наследник смята да скрие от света голяма част от словоизлиянията си. Какви точно са били те, засега можем само да гадаем. Факт е обаче, че книгата обещаваше да бъде повече от скандална. В допълнение съпругът на Меган Маркъл смята да опише чувствата си, породени от загубата на обичаната баба. Доколкото го познаваме, дълбоко се съмняваме в искреността на подобни словоизлияния. Не бива да се забравя, че творбата очаква и солидни финансови постъпления в джоба на принца.

Източник: bgonair.bg