април 14, 2024

Устата празнува – роди му се второ момиченце!

https://kliuki.net/kliuki/ustata-praznuva-rodi-mu-se-vtoro-momichence/143335 Kliuki.net
Устата празнува – роди му се второ момиченце!

Устата има най-хубавия повод за празник, роди му се второ момиченце

Устата празнува заедно със своята половинка, която му роди второ момиченце, научи Kliuki.net!

Бебето се появи на 14 април, а рапърът обяви новината в мрежата. Иван Динев – Устата е изключително щастлив от семейното събитие. Малката Лора тежи 3.50 кг и е 52 см висока.

[caption id="attachment_67651" align="alignright" width="300"]Устата умилен от любов към новороденото си момиченце Устата умилен от любов към новороденото си момиченце[/caption]

Тя е второто попълнение за мама и тате, след като те станаха родители за първи път през 2007-ма година. Устата обаче държал в тайна бременността на жена си Светлана.

Даже и най-близките му останали учудени от посланието му, защото не подозирали, че очакват бебе, писа Блясък.

[caption id="attachment_67652" align="alignleft" width="300"]Устата благодари на екипа на болницата, може би ще се върне отново по същия повод Устата благодари на екипа на болницата, може би ще се върне отново по същия повод[/caption]

Софи Маринова, която е дуетна половинка на Устата, също не повярвала, тя научила едва преди няколко дни, че той ще е татко отново. Устата благодари на лекарите за грижите и намекна, че нищо чудно да се върне в болницата със същия повод.

„Продължавайте да помагате на най-голямата радост в човешкия живот. И може би... до нови срещи!”, сподели Устата. Дали планира да увеличи фамилията си с още един член, ще разберем след време.

Изпълнителят пусна и снимка, на която е отправил поглед към новородената си дъщеричка, настанена в кувьоз. Фенове и приятели заляха страницата с поздравления: „Честито! Вече си доказан художник!”.

Така някои му намекнаха, че не всеки има честта да получи от съдбата две момиченца.

Вижте гордия баща Устата!