май 07, 2024

Ути Бъчваров в Денсинг Старс възхити с танца си (Видео)

https://kliuki.net/kliuki/uti-bachvarov-v-densing-stars-vazhiti-s-tanca-si-video/142929 Kliuki.net
Ути Бъчваров в Денсинг Старс възхити с танца си (Видео)

Ути Бъчваров в Денсинг Старс призна, че тежи почти 140 килограма

Участието на Ути Бъчваров в Денсинг Старс беше сред най-очакваните в новия сезон на формата. Симпатичният ТВ водещ и актьор е сред най-тежките участници, включвали се в подобно шоу. Буквално. Ути призна на партньорката си Елена, че тежи почти 140 килограма и не е убеден как точно ще се справи на дансинга. Пълничкият симпатяга обаче обеща на танцьорката, че ще се раздаде на макс.

[caption id="attachment_64213" align="alignleft" width="300"]Ути Бъчваров в Денсинг Старс Ути Бъчваров в Денсинг Старс[/caption]

Обещание, което спази. Още с първите стъпки на Ути Бъчваров в Денсинг Старс публиката избухна в аплодисменти. А причината за това се оказаха удивително бързите крака на шишкото. Въпреки килограмите си, водещият демонстрира невероятна лекота в стъпките и удивително чувство за ритъм. Зрителите буквално останаха възхитени от изпълнението му.

"Браво на Ути! Справи се страхотно", "Невероятен", са само част от възторжените коментари на феновете. Журито също отчете старанието на актьора, както й изненадващо доброто за килограмите му представяне. "Шоуто не можеше да започне по по-добър начин", изригна Илияна Раева. Алфредо, в типичен негов стил оцени представянето на Ути Бъчваров в Денсинг Старс: "Много си пластичен, нагоре надолу, много добре", обясни експресивният танцьор.

Изгледайте и вие първия танц - ча ча на Ути Бъчваров в Денсинг Старс.