май 08, 2024

В крачка! Алекс Родригес изневери на Джей Ло (Вижте коя е любовницата му)

https://kliuki.net/kliuki/v-krachka-aleks-rodriges-izneveri-na-dzhey-lo-vizhte-koya-e-lyubovnicata-mu/162556 Kliuki.net
В крачка! Алекс Родригес изневери на Джей Ло (Вижте коя е любовницата му)

Алекс Родригес и Джей Ло си имат сериозен проблем – пикантна изневяра

Публичното пространство напоследък гърми с пикантна информация – Алекс Родригес кръшка на латино дивата Джей Ло. Звездата в сочната клюка носи името Мадисън Лирой. Колегата ѝ Крейг Коновър имаше неблагоразумието да я издаде по време на събирането на актьорския състав на предаването Southern Charm. Риалити звездата, която явно си има доста солидна фенска маса, бе наречена "разрушителка на семейства". По думите на Коновър колежката му никак не си поплювала и скачала от легло в легло все с женени мъже.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Madison LeCroy (@madison.lecroy)

На всичкото отгоре той директно заяви, че Мадисън е изневерила на Остин Крол с обвързан спортист от MLB. Госпожица Лирой категорично заяви, че в подобни нападки няма доза истина. Освен това тя изяви и желание да се яви на детектор на лъжата. Приятелят ѝ, от своя страна, допълнително наля масло в огъня, като показа съобщения от предполагаемия любовник. Макар името да бе заличено, все пак има сериозни основания да се смята, че въпросният бейзболист действително е Алекс Родригес. [caption id="attachment_177114" align="aligncenter" width="300"]Новините за Алекс и Джен напоследък са лоши Новините за Алекс и Джен напоследък са лоши
Снимка: инстаграм[/caption] Както подобава на звезда от нейния ранг, Дженифър Лопес упорито отрича слуховете. Атрактивната певица все още не е официално омъжена, тъй като пандемията пообърка плановете ѝ за сватба. Дали обаче отлагането във времето не се дължи на нещо друго? Ако Джей Ло има някакви подозрения, със сигурност не би направила проблемите си с Родригес публично достояние. По всичко личи обаче, че зад въпросната мълва се крие голяма доза истина. Става ясно, че Алекс и Мадисън поддържат връзка не само в социалните мрежи, а и по телефона, коментира tialoto.bg. За момента дамата отрича да са се виждали някога и съжалява, че е споделила толкова лична информация с грешния човек. Случилото се датира отпреди година, но едва сега истината лъсва на бял свят.