април 27, 2024

В мрежата подозрат, че изчезването на Кейт се дължи на операция за отстраняване на матката

След кат принцесата пусна фотошопирано фото с децата си мистерията се заплете още повече

https://kliuki.net/kliuki/v-mrezhata-podozrat-che-izchezvaneto-na-keyt-se-dalzhi-na-operaciya-za-otstranyavane-na-matkata/219455 Kliuki.net
В мрежата подозрат, че изчезването на Кейт се дължи на операция за отстраняване на матката

На фона на множество спекулации и „теории на конспирацията“ за здравето на Кейт Мидълтън, която не се е появявала публично от януари заради коремна операция, потребителите повдигнаха още няколко подозрения за мистериозното изчезване на принцесата на Уелс.

В интернет активно се разпространяват слухове, че Кейт Мидълтън се възстановява от операция, но уж няма връзка с официалната версия - планирана коремна операция. "Кейт определено е жива, казват, че се възстановява от хистеректомия (операция за отстраняване на матката). Друг слух: Кейт претърпя антирефлуксна операция на Nissen. Тя имаше трудни бременности с дива токсикоза, много е писано за това. Най-злите клюки носят, че нейната булимия е довела до такава токсикоза“, предполага авторът на телеграм канала The Mitford Wife.

Фотошопираният портрет, за който принцесата с призна, че го е ретуширала

Ден преди това Кейт се свърза с поданиците си и публикува официален портрет с децата си в чест на Деня на майката. На следващия ден медиите и известните информационни агенции премахнаха снимката на членовете на кралското семейство поради използването на Photoshop, а самата принцеса на Уелс призна, че е ретуширала портрета  и се извини. Преди това кралското семейство почти никога не е било обвинявано в използване на Photoshop и тази ситуация силно изненада хората в социалните мрежи и породи още повече въпроси, основният от които: какво се случва с Кейт Мидълтън и защо така упорито я крият , а и тя не иска да се показва?

Източник:Сплетник.ру