май 20, 2024

Валери Божинов грее след раздялата с Николета (Факти)

https://kliuki.net/kliuki/valeri-bozhinov-gree-sled-razdyalata-s-nikoleta-fakti/146342 Kliuki.net
Валери Божинов грее след раздялата с Николета (Факти)

Валери Божинов е в перфектна форма след раздялата с Николета, кариерата му тръгна нагореВалери Божинов отново започна да вкарва голове, викнаха го и в националния

Валери Божинов е в сериозен подем след раздялата си с Николета Лозанова. Повече от очевидно е, че футболистът се чувства повече от добре след като окончателно се раздели с плеймейтката, която само за няколко години успя да съсипе кариерата му. И да го превърне от един от най-обещаващите млади футболисти в Европа в посредствен ритнитопковец, който не излиза от чалготеките.

[caption id="attachment_91112" align="alignleft" width="300"]Валери Божинов буквално грее след раздялата с Николета Валери Божинов буквално грее след раздялата с Николета[/caption]

Е, хората са го казали, по-добре късно отколкото никога. Очевидно и Божинката най-накрая си отвори очите както за меркантилния нрав на моделката, така и за изневерите й. Които вече не са тайна за никого. И след като я натири, се зае с кариерата си, за радост на феновете си. Откакто стана ясно, че футболистът и Николета Лозанова не са заедно, Валери е буквално неузнаваем на терена.

Той отново започна да показва таланта си и да вкарва гол след гол, коментират специалистите. Треньорът в клубния му италиански Тернана буквално не може да го познае. Не закъсня и най-голямото признание за всеки един футболист - поканата за националния отбор.

След като Божинов дълго време не попадаше изобщо в сметките на националния селекционер, той е получил изненадваща покана за решителната квалификация с Италия на 28 март. И това при положение, че първоначално не беше в списъка.

След като стана ясно, че негативното влияние на плеймейтката е премахнато обаче, вследствие на което футболистът се развихри за клубния си тим, Ивайло Петев е размислил и вчера обяви, че връща Божинов при националите.

За яд на Николета, която със сигурност не може да понесе мисълта, че бъдещият й бивш съпруг се справя повече от добре благодарение на раздялата си с нея, смеят се форумци.