октомври 01, 2023

Валери Божинов и Ники Михайлов - в обща хотелска стая

https://kliuki.net/kliuki/valeri-bozhinov-i-niki-mihaylov-v-obshta-hotelska-staya/146384 Kliuki.net
Валери Божинов и Ники Михайлов - в обща хотелска стая

Валери Божинов и Ники Михайлов ще спят в обща стая по време на лагера на националите

Валери Божинов и Ники Михайлов са разпределени заедно в стая, надали случайно

Валери Божинов и Ники Михайлов ще делят обща хотелска стая по време на лагера на националите по футбол за евроквалификацията с Италия на 28 март. Оказа се, че двамата баджанаци, които си размениха жените и вследствие на това помежду им се породи вражда, ще трябва в продължение на около седмица всяка вечер да си лягат в обща стая. И съответно да се съобразяват с присъствието на другия.

[caption id="attachment_91303" align="alignleft" width="300"]Валери Божинов и Ники Михайлов ще делят обща стая Валери Божинов и Ники Михайлов ще делят обща стая[/caption]

Според запознати това, което изглежда като нелепо съвпадение, изобщо не е случайно. Каква обаче е причината за това? Надали Валери и Ники са в една стая само заради извратено чувство за хумор на човека, занимаващ се с организацията на лагера на националите. Нищо чудно решението да е взето лично от треньора Ивайло Петев, който да иска да двамата съперници да си изяснят отношенията, за да не пренасят личните си дрязги на терена.

А какъв по-добър начин от това, ако не по време на вечерите в хотела, когато двамата щат не щат ще бъдат принудени да си говорят. Със сигурност от това принудително "съжителство" ще излезе нещо, друг е въпросът дали ще е положително или не, коментират феновете. "Да не е да излязат насинени за мача", хилят се онлайн потребителите.

Както знаете, двамата футболисти от край време не се разбират особено след като си размениха половинките. Първо Ники Михайлов имаше връзка с Николета Лозанова, а Валери беше с Алисия, която му роди дете.

В последствие Лозанова се раздели с Михайлов и отмъкна Валери от Алисия. Която пък се хвана с вратаря. От около месец обаче и двете двойки обявиха, че са разделени.