април 27, 2024

Валери Божинов категоричен: Вече не обичам Николета!

https://kliuki.net/kliuki/valeri-bozhinov-kategorichen-veche-ne-obicham-nikoleta/146386 Kliuki.net
Валери Божинов категоричен: Вече не обичам Николета!

Валери Божинов за пръв път проговори за раздялата си с Николета ЛозановаВалери Божинов призна, че вече не обича плеймейтката, още не е подал молба за развод

Валери Божинов проговори за раздялата си с Николета Лозанова. Футболистът даде откровено интервю, в което обяснява мотивите за решението си за развода, а също коментира и доколко са истина твърденията, които се появиха в някои медии, че негови изневери са сложили край на брака му с моделката.

[caption id="attachment_91309" align="alignleft" width="300"]Валери Божинов призна, че вече не обича Николета Валери Божинов призна, че вече не обича Николета[/caption]

Нападателят в прав текст заяви, че вече не обича Николета и това е основната причина за раздялата. "Не мога да съм с човек, когото вече не обичам", категоричен е Божинката. Той призна, че все още не е подал молба за развод, но ще го направи в най-скоро време, с което потвърди слуховете, че раздялата е по негово желание. Освен това футболистът признава още, че се надява разводът има да бъде по взаимно съгласие, но това зависи и от действията на Николета.

Пред "Всеки ден" Валери Божинов окачестви като пълна лъжа твърденията, че негови изневери са довели до краха на брака им, каквито писания се появиха в някои медии. Той не пожела да коментира слуховете, че плеймейтката му е слагала рога, изтъквайки, че тя е майка на дъщеря му и никога не би си позволил да каже една лоша дума за нея. Както не си е позволявал да говори и срещу Алисия, въпреки че тогава странични хора се опитаха да създадат изкуствена вражда помежду им.

Валери Божинов призна още, че съжалява, че е излагал връзките си на такава публичност, което е довело до създаването на образа му на лентяй и купонджия, който не се интересува от случващото се на терена.

"Суетата не ме влече, надживял съм ги тези глупости вече", категоричен е нападателят. Допълвайки, че за разлика от него, Николета се интересува твърде много от светския блясък.