март 28, 2024

Валери Божинов крие тайни авантюри - ето ги

https://kliuki.net/kliuki/valeri-bozhinov-krie-tayni-avantyuri-eto-gi/146484 Kliuki.net
Валери Божинов крие тайни авантюри - ето ги

Валери Божинов също не беше особено верен на Николета ЛозановаВалери Божинов не може да устои на красивите жени

Валери Божинов крие доста тайни авантюри, за които се надява никой да не узнае. Футболистът, известен като един от най-големите плейбои в родния футбол, не се възпираше особено докато имаше връзка с Алисия и й изневеряваше поголовно с всякакви знайни и незнайни хубавици.

[caption id="attachment_91798" align="alignright" width="300"]Валери Божинов крие доста афери Валери Божинов крие доста афери[/caption]

След като заряза певицата заради Николета Лозанова, по всичко изглеждаше, че Божинката най-накрая се е кротнал и се е спрял с похожденията си. Е да, ама кръвта вода е става, както са казали хората. И в един момент Валери се върна към любимото си хоби, а именно - бройкането на жени. Докато е женен. Първа в списъка му се оказа Моника Валериева, аферата с която едва не сложи край на брака му с Николета още преди две години.

Тогава червеното Бентли на футболиста редовно беше засичано пред блока на моделката, а според слуховете тя дори е била забелязвана с него и Благой Георгиев в колата му. След като аферата им излезе наяве, Валери Божинов си посипа главата с пепел и се върна с подвита опашка при Николета. Зарязаната Моника пък заяви, че помежду им никога не е имало нищо и колата му е била паркирана пред блока й съвсем случайно. Няколко пъти.

[caption id="attachment_91799" align="alignleft" width="300"]Част от завоеванията на Валери Божинов Част от завоеванията на Валери Божинов[/caption]

От там нататък, Валери стана изключително предпазлив в забежките си, за да не предизвиква нов скандал. Но не се отказа да сваля красавиците. Следваща в списъка му се оказа Вероника Каролин Стефанова - талисман на футболния ЦСКА и Мис Автомобилизъм 2014. Нападателят обаче я карал да е казва на никого за мераците му и успял да потули историята, научиха от paparazzi.bg.

След нея пък плеймейтката Екатерина Дойнова се изфука, че Божинов я свалял. В интервю за "България днес" тя заяви, че не само Валери, но и Ники Михайлов, я сваляли. Дали се е стигнало до нещо повече обаче, тя така и не пожела да каже.