април 27, 2024

Валери Божинов мъсти на Николета с по-младо гадже

https://kliuki.net/kliuki/valeri-bozhinov-masti-na-nikoleta-s-po-mlado-gadzhe/146328 Kliuki.net
Валери Божинов мъсти на Николета с по-младо гадже

Валери Божинов вече успя да си намери нова, за да натрие носа на плеймейткатаВалери Божинов излиза с доста по-младо момиче, за ужас на Николета

Валери Божинов вече си има ново гадже! Футболистът, който е в процес на развод със съпругата си Николета Лозанова изобщо не си губи времето и е успял да забие нова мацка. Която, за ужас на Николета е и доста по-млада от нея. И естествено красива, без нито една пластика по себе си, за разлика от пишман водещата.

[caption id="attachment_91044" align="alignleft" width="300"]Валери Божинов грее след раздялата с Николета Лозанова Валери Божинов грее след раздялата с Николета Лозанова[/caption]

Новата избраница на Валери се казва Анелия и е на 23 години, издават негови близки. И отново за разлика от бъдещата му бивша съпруга не се вълнува от парите му, тъй като родителите й са достатъчно богати. Майката и бащата на Анелия разполагат със собствен бизнес и дори са помогнали на дъщеря си да си направи свой собствен такъв. За да не й се налага да си търси богати спонсори, научиха от hotarena.net.

Двамата с Анелия се запознали онлайн, което е типично за футболиста. Момичето обаче се е усетило навреме, че отношенията им ще предизвикат интерес към нея, затова е заключила цялата информация и всички снимки в профила си, за да не предизвиква излишно любопитство.

Близките на Валери Божинов пък се надяват той най-накрая да случи на половинка, която наистина да държи на него, а не само да се чуди как да трупа дивиденти от връзката им. Както правеше Николета.

Очевидно раздялата им се отразява повече от добре на футболиста. Той не само, че има много по-щастлив вид, ами и отново започна да играе добре и да вкарва голове, радват се феновете му. Нещо, което не се случваше често откакто се хвана с плеймейтката.