април 20, 2024

Валери Божинов молил Алисия да се съберат, тя го отряза?

https://kliuki.net/kliuki/valeri-bozhinov-molil-alisiya-da-se-saberat-tya-go-otryaza/143547 Kliuki.net
Валери Божинов молил Алисия да се съберат, тя го отряза?

Валери Божинов все повече съжалява за решението си да изостави певицата заради Николета Лозанова

Валери Божинов е молил Алисия да се съберат отново! Прелюбопитната информация пристигна на редакционната ни поща от редовен читател на Kliuki.net. В писмото си информаторът ни, който предпочита да остане анонимен, твърди, че футболистът се е срещал с майката на сина си в опит да я накара да му прости и двамата да дадат още един шанс на връзката си.

[caption id="attachment_69550" align="alignright" width="218"]Валери Божинов молил Алисия да се върне при него? Валери Божинов молил Алисия да се върне при него?[/caption]

Певицата, естествено, категорично отказала. Както знаете, в момента Алисия е повече от щастлива с Ники Михайлов и отдавна е превъзмогнала изневярата на Валери Божинов с Николета, за която той впоследствие се ожени. Според нашият читател обаче нападателят все повече съжалява за това си решение, тъй като капризите на плеймейтката ставали все повече и повече.

От kliuki.net не се наемаме да твърдим, че тази информация е на 100% вярна. Най-малкото защото Николета уж демонстрира, че любовта им с Валери Божинов е дори по-силна от преди. Както знаете, двамата бяха разделени за кратко през миналото лято след като стана ясна забежката на футболиста с Моника Валериева.

Остава обаче въпросът дали аферата на Божинов е била просто мимолетно кривване от пътя или в звездната двойка има сериозни проблеми. Които Николета упорито се опитва да прикрие за пред хората.