септември 24, 2023

Валери Божинов на романтична вечеря с любовница? (Снимка)

https://kliuki.net/kliuki/valeri-bozhinov-na-romantichna-vecherya-s-lyubovnica-snimka/146399 Kliuki.net
Валери Божинов на романтична вечеря с любовница? (Снимка)

Валери Божинов беше изловен в столичен ресторант

Валери Божинов набързо забрави Николета, май вече си има нова

Валери Божинов май си прекарва повече от добре след раздялата си с Николета Лозанова. Според близки до футболиста той вече си има нова тръпка и е прежалил плеймейтката, с която уж смятат да се развеждат. За нова жена в живота си загатна и самият нападател като публикува доста любопитна снимка в личната си страница във Фейсбук.

valeri vecherqКадърът е направен в столичен ресторант, а от него ясно се вижда, че на масата заедно с Божинката седи и друг човек. Не само поради факта, че въпросната личност е направила снимката на футболиста, докато той си гледа в телефона. При по-внимателно вглеждане се забелязва, че чашите на масата са точно четири - две винени и две за безалкохолно.

Точно като за двама човека. И ако това не ви е достатъчно, на едната чаша, пълна до половината с вино, ясно се забелязва отпечатък от червило. Така че, освен ако футболистът не е започнал да ползва червило, то той е вечерял в компанията на жена, чиято самоличност обаче пази в тайна.

Един от най-близките му приятели също го издаде без да иска като коментира, че във въпросната вечер Божинов не го е искал със себе си. Най-вероятно, за да може да се наслади на дамската компания необезпокояван.

Както знаете, Валери Божинов обяви, че се развежда със съпругата си Николета Лозанова. Той отказа да разкрие причините, довели до краха, като слуховете хвърлят вината както върху него, така и върху нея. По всичко личи обаче, че футболистът вече е забравил плеймейтката, която все още се води негова законна съпруга и предпочита да прекарва вечерите си в компанията на друга жена.

И ако се съди по думите му, тези вечери са доста приятни.