април 27, 2024

Валери Божинов не иска изобщо да го свързват с Николета

https://kliuki.net/kliuki/valeri-bozhinov-ne-iska-izobshto-da-go-svarzvat-s-nikoleta/146395 Kliuki.net
Валери Божинов не иска изобщо да го свързват с Николета

Валери Божинов не иска да бъде свързван с бъдещата си бивша жена

Валери Божинов бяга, като дявол от тамян и скача, като ужилен, ако се появи новина или слух свързващ го с бившата му. През уикенда Николета Лозанова присъства на сватба заедно с дъщеричката си Никол, която беше шаферка. След тържеството Лозанова пусна във Фейсбук фотографии от събитието.

[caption id="attachment_91347" align="alignleft" width="300"]Валери Божинов не иска да го свързват с Николета Валери Божинов не иска да го свързват с Николета[/caption]

Малко след това, Валери постна в профила си своя снимка, на която е облечен с официален костюм и тогава феновете заподозряха, че е присъствал на същата сватба. Заваляха коментари от рода на това,че звездната двойка Николета и Валери още са заедно и сигурно вестта за развода им отново е поредната пиар акция.

Божинов е известен с това, че не отговаря на коментари на непознати потребители във страницата си във Фейсбук, но този път изненада всички със светкавичната си реакция и заля мрежата с обясненията си. Раздразнено и троснато отговори, че не е присъствал на тази сватба и не иска да го свързват с бившата му съпруга. Отново пусна в профила си селфито с костюма и категорично заяви, че тази снимка няма нищо общо с Николета Лозанова.

Феновете недоумяват, защо Валери толкова ревностно се защитава и не иска да го свързват с бившата му, плеймейтката Николета Лозанова. Сигурно иска да се оправдае пред някоя своя нова любима, подозират привържениците му, научиха от Hotarena.net.

Припомняме ви, че новината за развода на Николета и Валери в последните дни не слиза от първите страници на интернет изданията. Възможно е това да е дошло в по-вече на футболиста. В свое интервю Божинов заяви, че не се чувства шоузвезда и не иска да коментира личния си живот. Най-важна в момента е кариерата му, защото е поканен в националния ни отбор по футбол. Валери заявява, че няма да говори против бившата си жена, при тях нещата са приключили и в името на детето ще запазят цивилизовани отношения.