септември 28, 2023

Валери Божинов подкара стар Мерцедес, няма пари за Бентли

https://kliuki.net/kliuki/valeri-bozhinov-podkara-star-mercedes-nyama-pari-za-bentli/146216 Kliuki.net
Валери Божинов подкара стар Мерцедес, няма пари за Бентли

Валери Божинов смени лъскавото Бентли с доста по-стар модел Мерцедес

Валери Божинов, известният наш футболист и сваляч, яхна лъскав, черен „Мерцедес“. Феновете го засякоха да фучи с возилото из софийските улици. Явно е заменил скъпото си „Бентли“ за по-евтина марка, коментират запознати. Носят се слухове, че Валери го е закъсал финансово заради липсата на силен отбор, в който да играе.

Не че пак не изкарва пари, но те не могат да се мерят с финансите му от преди. Новата придобивка струва около 100 000 долара, а лъскавото „Бентли“- 350 000 евро. Според друга информация возилото май-било купено на старо, научиха от hotarena.net.

[caption id="attachment_90394" align="alignright" width="300"]Валери Божинов смени Бентлито с Мерцедес Валери Божинов смени Бентлито с Мерцедес[/caption]

За Божинов се говори, че е определен като един от най-големите провали във футбола. Започвайки шеметно своята кариера, той постепенно изпада и сега играе за второстепенни отбори, където заплащането не е чак толкова щедро.

Бурният живот и непрекъснатите скандали с половинката му Николета се отразяват негативно на неговата кариера. Явно влиянието на плеймейтката се оказва пагубно.

Припомняме ви, че неотдавна на летище София известното семейство се изложи пред пътниците с грандиозен скандал. Двамата щели да пътуват за деня на влюбените до любимата Италия, но пристигнали скарани още от дома си. Свидетелите на разразилата се буря били шокирани от нецензурните думи, които си разменяли. Малко преди да се чекират Николета си грабнала багажа и си тръгнала от летището. От това, което успели да разберат останалите пътници станало ясно, че се карат за дрехи и пари.

В момента Валери се намира в България. Тук той се възстановява след лечение на контузия на глезена, получена, преди известно време. След като имаше шанс да играе за едни от най-големите грандове на Стария континент, в момента футболистът е принуден да бъде част от италиански тим от втора дивизия. Тъй като никой силен отбор не го иска заради определено загубената форма и футболни качества.