май 22, 2024

Валери Божинов със смешна заплата в "Левски"! Виж колко е

https://kliuki.net/kliuki/valeri-bozhinov-sas-smeshna-zaplata-v-levski-vizh-kolko-e/142495 Kliuki.net
Валери Божинов със смешна заплата в "Левски"! Виж колко е

Валери Божинов със смешно ниска заплата, не стига и за чантите на Николета

Валери Божинов ще получава смешно ниска заплата в „Левски“. Зевзеци се майтапят по форумите, че новото му възнаграждение няма да стига дори за обувките на Николета. Според запознати в отбора на „сините“ има таван за възнагражденията и спортиста няма да прибира повече от 10 000 евро. Което е максималната сума изплащана на отборен играч досега.

„С тия пари, как ще издържа Николета. Тя дори две чанти не може да си купи с тях“, смеят се из форумите. Други коментират, че нещата в семейство Божинови явно се обръщат и оттук нататък съпругата на футболиста ще трябва да внася лъвския дял в семейния бюджет.

[caption id="attachment_61048" align="aligncenter" width="300"]Валери Божинов със смешна заплата в "Левски" Валери Божинов със смешна заплата в "Левски"[/caption]

Предвид факта, че все още е в разцвета на силите си и успехите, които имаше на терена, както и печелеше милиони преди години, новото възнаграждение едва ли ще допадне на съпругата на Валери. Самият футболист е доволен, да играе за сините, но половинката му не е очарована. Николета неведнъж се е хвалила, че месечната й издръжка възлиза на 50 000 евро, а новата заплата на футболиста няма да покрива и половината от това.

„Не стига даже за обувките на Николета, за чантите да не говорим“, „Язък за момчето, такъв талант беше, докъде го докара“, шушукат из форумите.