септември 24, 2023

Валери Божинов се изцепи: Ники Михайлов ми е като брат!

https://kliuki.net/kliuki/valeri-bozhinov-se-izcepi-niki-mihaylov-mi-e-kato-brat/146397 Kliuki.net
Валери Божинов се изцепи: Ники Михайлов ми е като брат!

Валери Божинов прави всичко възможно, за да покаже колко са близки с вратаря

Валери Божинов се мазни на Ники Михайлов, той мълчи

Валери Божинов отново се изцепи. Този път футболистът не коментира отношенията си с Николета Лозанова, а тези с Ники Михайлов. Които са не по-малко интересни от драмите му с бъдещата му бивша съпруга. А също и скандалите с бившата му Алисия, която вече е бивша и на Михайлов-младши. Който пък е бивш на Николета Лозанова.

[caption id="attachment_91359" align="alignleft" width="300"]Валери Божинов се мазни на Ники Михайлов Валери Божинов се мазни на Ники Михайлов[/caption]

Въобще, оплетеният любовен четириъгълник от години предизвиква любопитство, най-вече с отношенията на страните, замесени в него. Публична тайна е, че Николета и Алисия не се понасят, тъй като така и не успяха да поделят двамата мъже. Които явно се повлияха от разприте на нежните си половинки и също влязоха в конфликт, макар и задочен.

Заради който конфликт Валери дори беше изхвърлен от националния отбор, благодарение на таткото на съперника си Боби Михайлов, който е шеф на БФС, коментират запознати. Сега обаче, след като и двамата се отърваха от Николета и Алисия, Валери се скъсва да демонстрира добро отношение към вратаря. С когото отново са заедно в националния. В личната си страница във Фейсбук нападателят публикува снимка, на която позира заедно с Ники. А към кадъра демонстративно е написал "My bro". Казано на български - "Брат ми".

"Явно му е супер важно да покаже на всички колко са близки", смеят се онлайн потребителите. Които не вярват особено на позьорските изпълнения и на двамата. Още повече, че за момента уж доброто отношение се вижда само от страна на Валери Божинов. Ники Михайлов си мълчи и въобще не коментира завръщането на съперника си в националния отбор.

Нито пък факта, че двамата ще делят една стая по време на лагера за мача с Италия.